This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Rianne Lee
Rianne Lee - 4 Items
Haai ik ben puur hollands en Ik houd er wel van om jou eens lekker te verwennen. Ik laat je genieten van top tot teen, we kunnen zoenen, pijpen, verschillende standjes, je mag mij verwennen en ik masseer je ook lekker. P.s. zonder is mogelijk tegen meerprijs en alleen als de hygiene goed is. We kunnen ook samen douchen hoor……
Rianne Lee
stout slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Rianne Lee
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Rianne Lee
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Rianne Lee
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Caitlin van Achteren
Caitlin van Achteren - Liefde gaat heel diep
Liefde gaat bij mij vaak heel diep. Maar sex met jou maar een paar centimeter!
Rochel Spencert
Rochel Spencert - een speelse meid
Dag allemaal; ik ben een speelse meid waarbij heel veel mogelijk is! Zo ben ik dol op pijpen (lekker aan die harde staafmixer van je zuigen). Ps. soms moet je me wel ff dwingen om te stoppen want ik zuig zo al het zaad eruit. Ook kan je me heerlijk op zijn hondjes batsen of ik kom lekker boven op jouw TAMP schommelen… (alle standjes zijn mogelijk) Soms ben ik ook in voor nzc zodat ik je DONG goed en diep in me kan voelen kloppen als je jouw zak erin leegt! Tot slot: ik vraag 70 voor een quikie!
Erik
Erik - Mijn Medicijnen verstoren mijn erecties!
Bijwerkingen van medicijnen, zoals antidepressiva, anti-histaminica en kalmeringsmiddelen kunnen een oorzaak zijn van erectiestoornissen. Vooral de medicijnen die tegen hoge bloeddruk geslikt moeten worden, staan beken om hun negatieve effect op de erectie. 43% van de mannen met hoge bloeddruk heeft soms of vaker last van erectiestoornissen. Hierbij moet gezegd worden dat de hoge bloeddruk zelf ook erectiestoornissen kan veroorzaken, zoals bij mij het geval is. Ik ga dus stoppen met dropjes eten!
Henk Krols
Henk Krols - sex klussen
Hey sgat, Door omstandigheden zit ik met het volgende probleem: Ik kan geen online betalingen doen of internetbankieren. Aangezien ik zo nu en dan wel wat wil aanschaffen wat ik liever niet aan bekenden vraag, zoek ik een dame die me hierbij wil helpen. Ik betaal alles vooraf uiteraard. Voor wat hoord wat, dus mag je mij gebruiken voor al je sex-wensen of klussen in huis of wat je maar wilt of nodig hebt. Ik woon zelf in Rotterdam Zuid dus zou mooi zijn als je ook hier in de buurt woont. Svp op de hoek parkeren want ik heb al gezeik genoeg hier in de buurt.....
NICO
NICO - kapper
Een dom blondje komt bij de kapper, ze trekt haar broek naar beneden en gaat in de stoel zitten. Als de kapper komt vraagt hij haar verbaasd waarom ze dat doet. 'Nou,antwoord ze' mijn zus was hier laatst ook en die zei dat je een kutkapper was!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook