This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dynice
Dynice - 1 Item
Hey schatjes, Ik ben dynice een geil hollands meisie Ik ben lief spontaan en altijd geil. Ik hou van een lekker gesprek maar ook van heerlijke ongeremde geile sex. Ik heb altijd zin en vind het heerlijk om een man/vrouw te zien genieten.. Ik kan je heerlijk geil masseren of lekker deepthroaten. Ik ben voor veel in, dus ik beloof dat je geen spijt krijgt van een date met mij. Bestel daarom nu snel een slipje van me!
Dynice
mijn slipje helemaal voor jou!
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

Blair Lindsey
Blair Lindsey - blondje in klas
er was een meisje die komt thuis van school en zegt tegen d'r moeder jah we moesten vandaag tot 10 tellen de hele klas kwam tot 5 en ik kwam toto 10, de moeder zegt dat komt omdat je blond bent, volgende dag komt ze weer thuis en zegt mam we moesten vandaag het alfabet opnoemen de hele klas kwam maar tot K en ik kon hem helemaal, die moeder zegt weer dat komt omdat je blond bent, de volgende dag komt ze thuis en zegt ze mam ik ben de enigste in de klas met tieten dat kom cker ook omdat ik blond ben ???? die moeder zegt: neej dat komt omdat je 34 bent en nog steeds in de eerste klas zit
David
David - Operatie
Een operatie kan soms de zenuwen en bloedcellen vlakbij de penis schaden, met erectiestoornissen tot gevolg. Bijvoorbeeld bij behandeling van prostaat- of blaaskanker. In sommige gevallen is de schade permanent en heeft de patiŽnt behandeling nodig om een erectie te bereiken. In andere gevallen is de schade tijdelijk en kan de man na 6 tot 18 maanden weer erecties krijgen. Ik hoef dan nog maar 5 maanden gelukkig!
Manfred
Manfred - Ik leen dus geen cent meer uit
Ik leen dus geen cent meer uit! En zeker al helemaal niet aan DVPís! Voor die zielige verhaaltjes ben ik inmiddels absoluut immuun geworden. Al valt het in de Duitse saunaís nog wel mee in vergelijking met bijvoorbeeld zoín Gogo barretje in Manilla. Daar hebben blijkbaar al hun moeders een nog zwakkere gezondheid dan bijvoorbeeld die Roemeense moeders. En gelukkig hebben ze op het Roemeense platteland ook geen waterbuffels die plots ongeneeslijk ziek blijken te zijn!
Ron
Ron - grote pook
ik ben ron met een auto rijschool tussen de vrije uurtjes door heb ik wat tyd dus dames wil je rijles (op een grote pook!) in natura mail me maar en wie weet komen we er uit!!! Omgeving Zuid Holland trouwens.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook