This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Iris de Groot
Iris de Groot - 1 Item
Hoi mannen, Ik heb regelmatig last van plakkende onderbroekjes tussen m'n lipjes en billen... De goede geiligheid achterlatend in m'n slipje. En heerlijk naar geil ruikt. Ik draag ze naar jouw wens, MET foto, zodat je ziet dat ik ze echt draag Ik verstuur het slipje vacuum verpakt. Discretie geboden! Betalen kan per bank. Dus... Als je er een wil, waar wacht je dan nog op? Mail me! P.s. parkeren kan gewoon voor de deur en is gratis
Iris de Groot
stout slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Pielar Sastra
Pielar Sastra - leuke jonge man met een lekkere TAMP
PIJPCONTACT PER DIRECT GEZOCHT! ik ben op zoek naar een leuke jonge man met een lekkere TAMP om de vieze smaak van me vorige relatie mee weg te spoelen... Wie het eerst komt, die is het eerst gepijpt natuurlijk!
Bas Gitaar
Bas Gitaar - antistressbehandeling
Dames, ik geef uitgebreide reflexzonetherapie, reiki- en antistress-behandelingen in ruil voor sex. Een betere manier om snel van de stress af te komen is er bijna niet. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden!
AD
AD - spermadispensers, pussy-juicedispensers en toiletroldispensers
In de webshop heb ik nu ook alles op het gebied van dispensers. U vindt bij ons: spermadispensers, pussy-juicedispensers en toiletroldispensers. Binnen ons dispenser assortiment heeft u vele keuzes qua kleuren, materiaal en formaten! Checkt u bijvoorbeeld ook eens: onze roestvrij stalen dispensers (design) , of onze kleur gecoate stalen dispensers en nu hebben we zelfs ook robuuste onverwoestbare dispensers (voor o.a. sexbioscopen) en als laatste ook speciale spermadispensers voor de medische wereld (sperma bank) Vraagt u bij uw bestelling tevens naar de mogelijkheden voor onze bruikleenovereenkomsten?
Brandy Brennerstra
Brandy Brennerstra - pinokkio
Een vrouw komt bij de dokter de vrouw zegt: "ik heb een splinter in me kut''! De dokter vraagt hoe of dat komt waarop de vrouw antwoord : ''ik heb met Pinokio geneukt''
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - Ik heb de laatste tijd Relatieproblemen
Stel je toch eens voor: Je relatie heeft veel invloed op jouw zin in seks en op de mogelijkheden een goede erectie te krijgen. In een vaste relatie kunnen verveling en kleine irritaties hun stempel drukken op het seksleven. Deze kans is het grootst binnen relaties waarin weinig met elkaar gesproken wordt over de beleving van de seksualiteit. Bij buitenechtelijke relaties kunnen ook erectieproblemen ontstaan, meestal als gevolg van schuldgevoelens. Heb het daarom maar even op een lager pitje gezet!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook