This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Roos de Poos
Roos de Poos - 1 Item
Hoi stoere mannen van Nederland, Ik ben mooi en ik heb volgens mij zo/n beetje alles waar een stoere bink naar verlangd, een lekker kontje waaraan je lekker kan gaan sabbelen, ik ben zo rijp als een heerlijke mango en erg lenig, je mag mij anaal een lesje leren want daar ben ik dol op, ik ben ook gek op dubbele penetratie mannen, en pijpen doe ik als de beste. Welke mannen zijn nu in staat om mijn mondje en kontje te vullen zodat ik een lekkere stijve paal kan bespugen, bestel dan snel een slipje van me……
Roos de Poos
diverse items
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Nemo
Nemo - aanbod
Ik Maak schoon stofzuigen boodschappen doen etc etc Ik ben slanke jongen met een lekkere tamp! ik heb ervaring bij oude strenge best wel perverse huisbazen. Ook zoek ik tevens kamertje in omgeving den haag Mailt u me gauw voordat mijn e-mail adres wordt geblokkeerd?
AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - Mijn Prestatiedrang gaat de perken te buiten.
Bij mannen gaat seksualiteit nogal eens gepaard met prestatiedrang. Zelf ben ik er ook zo één. Ze willen hun vrouw graag laten genieten en klaarkomen, het liefst tijdens de geslachtsgemeenschap. Wanneer zij weten dat de meeste vrouwen juist niet klaarkomen tijdens de geslachtsgemeenschap maar door andere seksuele stimulatie, kan dit de druk wegnemen. Bij mij pakte dit zeer goed uit. Ik denk nu alleen maar aan mezelf....
Janneke Schuttevaer
Janneke Schuttevaer - gedicht
Juffrouw zegt tegen de kinderen: je moet een gedicht maken. Alles mag, maar niet schelden! Dus jantje schrijft: jut zat in de put en het water komt tot dat ene ding tussen haar benen!
Carl
Carl - seksleven
Sommige vrouwen, zoals mijn vrouw, durven hun seksleven niet te bespreken met hun partners. Dit kan je makkelijk oplossen door voor te stellen iets nieuw te proberen. Je kunt bijvoorbeeld naar een seksshop gaan of naar een WEBSHOP en iets leuk voor jullie beiden kopen. Als je toont dat je geïnteresseerd bent en bereid bent moeite te doen, kan dit de situatie verbeteren!
Paul Glasses
Paul Glasses - een wat oudere man
Hey ! Lijkt het je ook zo geil om eens sex te hebben met een wat oudere man ? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met mij op. Het lijkt me heerlijk om sex te hebben met een veel jongere vrouw/meid. Als het klikt en jij valt op oudere kerels dan kunnen we snel iets afspreken. Een foto bij je mail zou leuk zijn. Ps. Goede raad is duur maar er niet naar luisteren nog duurder !

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook