This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Tina
Tina - 1 Item
Ben je op zoek naar ondersteuning naar meer kennis mbt verpleegkunde? Ik wil je graag hierbij helpen. Laat maar weten wat en hoe je het zou willen en dan kom ik het even demonstreren! ik heb ruime ervaring met dit soort dingen! xx
Tina
oud slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Armand van Vugt
Armand van Vugt - Het vaderschap valt me zwaar
Een aantal kersverse vaders heeft weleens moeite een goede erectie te krijgen. Dit kan veroorzaakt worden door de enorme veranderingen in de gezinssituatie en de vermoeidheid, maar ook doordat ze moeite hebben om de vagina van hun vrouw, na het zien van de bevalling, weer als iets seksueels gaan zien. In de meeste gevallen duurt dit overigens hooguit een aantal maanden. Ik wacht dus maar rustig af..
Marc Zoon
Marc Zoon - In een steegje
Woon je, net zoals ik, in een stedelijk gebeid met weinig groen of zand? Niet getreurd, ook hier zijn er genoeg plaatsen te vinden voor een lekker vluggertje. Zoek een smal, donker steegje; liefst een straat dicht bij een druk bezochte wijk, dat maakt het extra spannend omdat de kans dat jullie betrapt worden reel wordt!
Kees Trekface
Kees Trekface - klusjesman
Moet je wat in huis op hangen maar lukt het niet en heb je een handige vent nodig, voor bijvoorbeeld een plank of kastje optehangen enz. Mail me dan gerust als je na het kusje in natura terug wilt betaalen en je een mooie jonge dame bent t/m 30 jaar. boven de 30 als je knap bent ;)
Jaclyn Zweedberg
Jaclyn Zweedberg - raadsel
een kameel en een olifant lopen door de woestijn. Zegt de olifant waarom heb je 2 tieten op je rug? Zegt de kameel waarom heb jij een lange pik op je snuit?
Valerie Kormhier
Valerie Kormhier - op Valentijnsdag
Komt een man de kamer binnen op Valentijnsdag en vraagt aan zijn vrouw: Wat wil je, een ontbijtje op de bed, of lekker even neuken? Waarop zijn vrouw antwoordt: Doe dan maar even neuken, ik krijg me FOEF sneller schoon dan de keuken!
Brandy Brennerstra
Brandy Brennerstra - gedragen slipjes door mijn klanten gestolen
De laatste tijd worden steeds vaker gedragen slipjes door mijn klanten gestolen. Slipjes kosten me dus wel wat, maar het valt wel mee. Ik zie het toch meer als de kosten van zaken doen zoals ik het doe. Vaste klanten doen het nooit, maar sommige klanten voor een keertje vinden ze het toch soms leuk. Misschien ben ik inmiddels een slipje of 100 per half jaar kwijt. Helaas stelen ze altijd de nieuwste, anders was het prima geweest omdat ik ze na de sex toch meestal weg kan gooien. Ik snap ook wel dat ze liever wat moois meenemen, wat jij??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook