This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

marloes
marloes - 1 Item
Hallo dames, Ben jij dol op schoonmaken en wil je dit tegen betaling in natura doen? Dan zou ik je graag spreken. Ik ben op zoek naar iemand die minimaal 1x per week zou kunnen. Hoop dat er zon vrouw bestaat leeftijd en uiterlijk zijn onbelangrijk. Het is wel de bedoeling dat je mijn gaatje ook schoonmaakt...Xxx
marloes
tja
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Kleine Miriska
Kleine Miriska - vogeltje
op het naaktstrand, helemaal naakt met alleen een hoed over zijn jongeheer. Een meisje die naast hem zit vraagt aan de man: "Wat zit er onder uw hoed?" Waarop de man zegt: "Dat is een vogeltje." De man gaat weer slapen, en het meisje gaat verder met haar zandkasteel. Leuk verhaal he?
Frank Fukking
Frank Fukking - oproep
hoi ik man zijn en zoek vrouwen die het ook spannend vinden om buiten seks te hebben. het liefst vrouwen met kale kutjes.leeftijd en uiterlijk is niet belangrijk, hygine wel . Ik houd van naakt zijn op spannende plekken. Ik ken geen taboes. Dus vertel mij jou fantasie. Ik ben 100% biseksueel en ben op zoek naar een vrouw,man,man/vrouw,man/man,vrouw/vrouw. ik sta voor alles open bebalve sm of plasseks zoals laatst.....
Django
Django - oproep
hoi ik zoek dus ook en lieve vrouw die in het weekend mijn huis wil schoonmaken in de naakt want ik loop ook in mijn naakt want dat vind ik fijn als ik thuis bent als ik mijn kinderen niet heeft en daar voor wil ik je lekker verwennen met mijn tong en pik en als je het ook wil tijdens het werk doe ik dat ook en help je mee met schoonmaken, toch?
Teunie Stam
Teunie Stam - Het leven is als een TAMP
Hey Hoppema! Het leven is als een TAMP, hard en helaas nooit lang genoeg!
Rogier Stinkdier
Rogier Stinkdier - she has it!!!
Recentelijk opnieuw langs geweest voor een gedragen slipje bij een rijpere ( met veel eerbied), geschoren, dame. Op een bepaald ogenblik vraag ik me zelfs niet eens meer af hoe oud ze is, als de "prestaties" maar goed en leuk zijn. En dat zijn ze. Zeer zeker!! Ik kan dus alleen maar duidelijk stellen, en dit zonder in overdrijvingen te vervallen, dat je bijna nergens (bij jongere meisjes) zal vinden en krijgen, wat zij te bieden heeft en wat je van haar krijgt. Ik houd er niet zo van om in details te treden... voor mij persoonlijk: she has it!!! Goed ja, smaken en... verschillen, maar mij betreft: ik ga zeker terug!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook