This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pormankrofsktrum Stramprosky
Pormankrofsktrum Stramprosky - 1 Item
Van onderstraande leverancier heeft de redactie onderstaand CV ontvangen: Geslacht: Vrouw Leeftijd: 38 Land: Nederland Regio: Groningen Afkomst: Blank Postuur: Slank Gewicht: 57 Lengte: 174 Uiterlijk: Ged. Geschoren Schaamhaar Doel: Sex Zoekt: Man Sexvoorkeuren: Neuken, Pijpen, Vuistneuken, Vaginale Sex, Ongeremde Sex, Tongzoenen, Beffen, Dubbele Penetratie, Kontneuken, Facial, Tietneuken Belangstelling: Voyeurisme, Striptease, Erotische Massage
Pormankrofsktrum Stramprosky
kom mijn slipje halen!!!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Ab Veuger
Ab Veuger - butvlekken
Als ik hier dat slipje ophaal kom ik zeker met allemaal butvlekken thuis. Mijn vrouw zou daar gek van opkijken .. nee dank je beleefd voor het aanbod mevrouw Pormankrofsktrum Stramprosky maar ik bouw dat feestje wel met me eigen schatje!
Peter Reetveter
Peter Reetveter - sexbioscooop
Ik heb dat als volgt opgelost: ik bezoek sexbioskopen. Toen ik vrijgezel was gebeurde dat eens per maand. Toen ik mijn vrouw leerde kennen ben ik daar mee gestopt maar na enige tijd (zo'n 3 jaar) begon het toch weer te kriebelen en tot op de dag van vandaag kom ik nog wel eens in zo'n bioskoop. Dat zal zo' n 15 a 16 keer per jaar zijn.
Ans Overrijp
Ans Overrijp - met je vinger in zijn anus
De prostaat kun je vinden door een vinger in zijn anus te steken. Doe dit met veel glijmiddel! Het gaat het makkelijkst wanneer hij op zijn knien ligt. In een soort foetushouding. Als je met je vinger in zijn anus zit steek hem dan maar richting zijn DONG! Je zult dan als snel een bobbeltje voelen en dat is zijn prostaat!
AD
AD - sex met mijn vrouw
Ik heb prima sex met mijn vrouw al kan het naar mijn mening wel iets vaker. We hebben gemiddeld eens per week sex. En er zijn weken dat ik naast die ene keer nog wel een keer wil. Maar mijn vrouw heeft aan eens per week genoeg. Het is in onze relatie niet echt een probleem maar soms steekt het de kop wel eens op als ik zin heb en zij niet. Dan merk ik dat ik daar wel eens van baal. Maar er komen dan geen ruzies uit voort, ik ben dan wel even wat chagrijnig
Jacco Groningen
Jacco Groningen - naam
Ik ken dit meisje, die woont bij ons in de straat. Laatst vroeg ik haar: "Wat is uw naam?" "Pormankrofsktrum Stramprosky." "Kan u dat nog eens herhalen?" "Pormankrofsktrum Stramprosky" "Hoe schrijft u dat?" "Met een y, zegt ze."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook