This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ellie van Daal
Ellie van Daal - 1 Item
Hey geile mannen, Wil jij mijn natte slipje? Ik vind niets geiler dan een string speciaal voor jou te dragen. Wat wil je graag dat ik voor je aan heb? Slip? String? Hipster? of een panty? Je kunt natuurlijk altijd mailen om een kijkje te nemen wat ik nu aan heb... Ik kom graag meerdere keren per dag klaar en ben tussendoor altijd klets nat. 1 dag gedragen 20,00 elke dag extra +5,00 Alle items worden luchtdicht en discreet door Nederland verstuurd. Mail me wat je wilt dat ik voor je draag en ik stuur het naar je op….. (afhalen mag ook maar alleen op zondag svp)
Ellie van Daal
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Manfred
Manfred - Niet zo bitchy dus ladies!
Heb jij thuis de touwtjes in handen? Dan is het mogelijk dat je man je dat betaald zet in de slaapkamer. Recent onderzoek toonde namelijk aan dat bazige vrouwen tot 100 keer minder seks hebben dan vrouwen die belangrijke keuzes samen met hun man maken! Niet zo bitchy dus ladies!
Froukje de Foef
Froukje de Foef - YOLO!
YOLO! You only live ones! Dus: Je leeft maar 1 keer! Dus: Doe wat je niet laten kan, want het leven, duurt maar even! :-)
Monique Noer
Monique Noer - door de vloer gezakt
Ik wil naar de hemel.""Sorry", zegt Petrus:"Er is geen plek meer."Dus klimt de man weer naar beneden. Onderweg komt hij een bloedmooie vrouw tegen. Zegt de man:"Wat ga je doen? Er is geen plek meer.""Ach, ik wil het toch proberen.""Klim maar op mijn schouders."zegt de man. Komen ze boven doet Petrus open en zegt:"wat willen jullie?""Wij willen naar de hemel.""Eigenlijk is het vol,"zegt Petrus."Maar voor deze keer mogen jullie naar de hemel. Op één voorwaarde als je maar niet aan sex denkt. Dan zak je door de vloer naar de hel."De man en de vrouw lopen naar binnen en gaan naar hun kamer. Even later horen ze hard gekraak. Petrus is door de vloer gezakt.
victor
victor - Vrouw die op vakantie wil
Voor een buitenlandse zakenreis zoek ik een representatieve dame met een lekkere poes! . 3 nachten in een luxe hotel. alles all inclusive! Geen verrassingen, geen rare dingen. gewoon bij me zijn en 3 fantastische dagen tegen betaling! Dames, neem de gok..... ben een normale vent....
bastiaan
bastiaan - Gevraagd] Ik zoek een vriendin om mee uit te gaan
ik zoek een vriendin om mee uit te gaan en sex en op skype gaan als wij uit gaan draag jij dan een rokje en een topje en een string onder je rokje!!! ; voeg mijn dan toe op je skype en mail naar toen.was.geluk.heel.gewoon@hotmail.nl want ik ben nog steeds een slipjeslover en ik zoek al heel lang naar een vriendin ik zoek een vaste vriendin die met mijn af en toe uit wil gaan!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook