This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Adriana von Bill
Adriana von Bill - 4 Items
Adriana...ook wel geile stouterik genoemd,een liefdevolle,warme,sexy sletje bied je met haar ondeugende ogen en mooie uitstraling een heerlijke sexplezier met vele mogelijkheden.Ik ben voor heel veel in omdat ik sex echt lekker vind en graag samen geniet wat ik alleen niet doe is anaal,SM poep/plassex!! iwhat you see is what you get!! ik doe echter alleen escort ! Heb jij zin in een lekker uurtje?! of is een half uurtje al genoeg zoals laatst bij AAD!
Adriana von Bill
mijn slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Adriana von Bill
looser!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Adriana von Bill
beer
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Adriana von Bill
lekker bipsje!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Marc Zoon
Marc Zoon - geslachtsziekte
Jantje komt met een dooie kikker in zijn hand bij een hoerenmadam. hij zegt tegen de hoerenmadam dat hij seks wilt met een meisje met een geslachtsziekte. de hoerenmadam zegt verbaasd: "nou, ik heb simone wel voor je." nadat jantje sex heeft gehad met simone vraagt de Hoerenmadam hem: "waarom wou je eigelijk seks met een meisje met een s.o.a?" waarom jantje andwoord: "nou, als ik straks thuis komt, zit daar de oppas op me te wachten, en die wilt seks met mij, als mijn vader vanavond de oppas weer naar huis brengt zullen hun sex heben op de acherbank, als mijn vader dan weer thuis komt zal hij sex hebben met mij moeder, en morgenochtend als mij vader nar he werk is zal mijn moeder sex hebben met de melkboer en kijk, die hufter moet ik hebben want die heeft mijn kikker doodgereden!
Caitlin Ferguson
Caitlin Ferguson - fetish kleding
Er zijn in Nederland legio erotische feesten waarbij fetish kleding gedragen wordt. Maar ik denk dat een ieder hier op verschillende parenclubthemaa-vonden ook wel uit de voeten zou moeten kunnen net zoals ik iedere vrijdag in de Blue Oyster Bar! mmmm
Priscilla Kleermaker
Priscilla Kleermaker - een wwb uitkering
hoi STINKVINGERS! ik zoek ook een gezellige leuke man die bij mij langs wil komen voor sex of gezellig wat leuks doen kan jij nog wat missen aan een vrouw die een wwb uitkering heeft?? laat het mij dan weten leeftijd van 25 tot 55. Ps. ik heb een lekkere kale poes dus mannen kom op laat wat achter of sms of bel mij wel eerlijke mannen die wel de afspraken na komen anders hoef je niet te bellen of te sms-en wel met nwg om bekend neem ik niet op wordt een beetje moe van de mannen die de afspraak niet na komen doe je bij je baas toch ook niet trekezel???? groetjes geile kus!
Carlos
Carlos - finnish
Een Engelsman is in een hotel en heeft nog nooit seks gehad. Hij komt een leuke vrouw tegen waarmee hij gaat vrijen. Na een uur vraagt hij: "ar you finnish" "no"antwoord de vrouw na nog twee uur vraagt hij: "ar you finnish now". Ze antwoord weer met no. Na nog vijf uur vraagt hij het nog eens nu antwoord ze:"No I'am Spanish.
Winfried
Winfried - Knappe klusser
Knappe klusser inr voor sex hallo dames ben je alleen of wil je vriend of man niet klussen? ik kom bij je klussen inruil voor sex kleine klusjes van 1 a 2 uur heb ik het dan over, of je zolder of schuur opruimen zeg t maar een lekkere pijpbeurt vind ik al heerlijk, maar misschien wil je wel alleen dat ik je een goeie lik en neuk beurt geef vooraf gaande een lekkere massage want dat ken ik ook wel aardig ben zelf knappe slanke blonde klusser, met groot gereedschap (19 cm!)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook