This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Conny Berghuis
Conny Berghuis - 1 Item
Hallo, Ik kom dus uit Noord-Brabant, en dat is zo'n beetje over mijn woonplaats. Ik ben weduwe en al 5 jaar alleen. details laat ik je nog wel weten als men interesse heeft. Ik ben een rustige vrouw, geniet van het leven, ben niet al te technisch, sinds kort in het bezit van een laptop. opgedrongen door mijn goeie vriendin. Zie dat het behoorlijk uitkomst bied met betrekking tot deze internetpagina!! bestel je mijn slipjes??
Conny Berghuis
lekker slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - Te koop complete smset
Te koop niet gebruikte SM set bestaande uit kettingen, handboeien en zwepen. Gelieve overdag en 's avonds te bellen. Je mag het bij mij thuis uitproberen.
Marc Zoon
Marc Zoon - een pooier hebben
Het is een feit dat veel dames een pooier hebben. Als wij de pooiers niet zien, houdt dat wellicht ons geweten stil, maar voor de dames verandert er niets... Het paradijselijke en gezellige geldt voor de ijsbeertjes, maar NIET voor de dames! Voor hun is het business. Op vrijwillige basis, of soms (vaak?) gedwongen. Wat ik er aan doe? Weinig. Boycot heeft geen zin. Pooiers aanpakken, tsja, is riskant, lijkt me want ik ben niet zo sterk. Wat ik wel kan doen is de dames met respect behandelen. En dat doe ik dan ook regelmatig!
Alexandra von Bargen
Alexandra von Bargen - Voor iedere vrouw is het anders
Op veel vibrators zit een knopje waarmee de snelheid ingesteld kan worden. Veel vrouwen beginnen langzaam om zichzelf op te warmen. Wanneer ze opgewonden zijn, voeren ze de snelheid op. Als je haar dus beft, vingert of penetreert, begin dan ook langzaam en voer de snelheid langzaam op. Als je merkt dat ze bijna gaat klaarkomen kun je nog sneller bewegen en als ze klaarkomt, vinden veel vrouwen het lekker wanneer je dan weer iets langzamer beweegt. Voor iedere vrouw is het anders, dus ook hierbij geldt: vraag haar wat ze fijn vindt, want alleen zo kun jij erachter komen hoe je haar het beste kunt laten genieten van seks!
Boudesteijn
Boudesteijn - Kunstvagina
Jongens, ik heb iets moois gekocht bij onze sponsor, n.l. een kunstvagina! Deze kunst vagina is gemaakt van een zeer zacht siliconen-rubber dat een zeer natuurgetrouwe kopie is van het menselijk weefsel. De inwendige vorm is zodanig ontworpen dat het bij het penetreren van de kunst vagina zich direct aanpast aan de vorm en maat van iedere penis. Het zachte siliconen materiaal zal, net als bij een echte vagina, direct de penis omsluiten en de lichaamstemperatuur aannemen. Je ervaart dan hetzelfde gevoel als wanneer je penis een echte vagina in glijdt. Ervaar de zachte gladheid van de kunst vagina . Dit heerlijke kunstkutje laat je meerdere malen genieten van een geweldig hoogte punt. kunst vagina is altijd in de stemming als je zin hebt in lekkere sex.
Gabrielle Spord
Gabrielle Spord - Buuren
Op nummer 54 woont badman op nummer 55 woont superman op nummer 57 woont spiderman . Wie woont er op nummer 56???? Antwoord: (met engels accent uitspreken .. buurman)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook