This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Renate Goeroe
Renate Goeroe - 1 Item
Mijn aangenaam gezelschap, mijn mooie ogen en mijn heerlijke slanke lichaam maken van onze date een feest. Geen fake maar spontaan genot en plezier. Ik ben zeer ruimdenkend en bi. Liefhebbers van grieks komen bij mij zeker aan hun trekken. Nette dames en heren welkom. Koppels betalen geen meerprijs! Laat gerust je speciale kledijwensen weten. Bij mij kan je terecht voor een heerlijke date, eventueel met stijlvolle dinnerdate en professionele massage. Ik kan je ook zeer comfortabel privé ontvangen. Aarzel niet en bel me elke dag van 10u tot 22u. Geen sms, geen anonieme oproepen.
Renate Goeroe
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - kaktussen
Vraag; Wat is de overeenkomst tussen je billen en de woestijn. antwoord: kaktussen
Miss Slipfje
Miss Slipfje - Slipjsniftertje:
"Pssst" Slipjsniftertje: "Ik geef straks een lekker feestje in mijn mond, heb je zin om te komen?"
AD
AD - Wake-Up Vibe
Wake-Up Vibe combineert een interne wekker en vibrator, wat een uniek product creëert. Dankzij het stijlvolle en discrete design zal het een aanvulling op je nachtkastje zijn. Oplaadbare batterij De vibrator is uitgerust met een oplaadbare batterij en verschillende soorten stekkers voor gebruik over de hele wereld. De DC-aansluiting kan weer afgesloten worden om de binnenkant te beschermen. - 6 vibrerende patronen. - Handmatige modus. - Vergrendelbaar. - Oplaadbaar. - Patent aangevraagd. - Ftalaatvrij. - Lichaamsvriendelijk materiaal. - Uitzonderlijk dun. - Past in elke slip. - Gratis blinddoek inbegrepen als je voor het weekeinde bestelt!
NICO
NICO - in de nachtrein van Basel
Vorige week zat ik met mijn vrouw in de nachtrein van Basel (Zwitserland) naar Utrecht. We zaten in een normale coupe en die was voor ongeveer de helft gevuld. Mijn vrouw had rond 2-3 uur goesting! Ze had een rokje aan en toen heb ik haar met de hand bevredigd! Daarna heeft ze mij ook nog klaar gepijpt terwijl mensen voor en achter ons volgens mij niets in de gaten hadden. Risico op betrappen was zeer groot, maar dat maakte het ook zo spannend! Ik ben zo blij dat mijn vrouw ook redelijk exhibitionistisch is, voor haar is bijna niets te gek qua plek of kans op betrappen maakt haar ook geen fluit uit. Ik bof dus maar weer!
Floortje
Floortje - Lustslaaf gezocht
Lustslaaf gezocht; Ik ben Floor en samen met mijn man AAD geniet ik vaak van BDSM. We hebben hier in allebei afwisselend een dominante of onderdanige rol. Omdat ik van afwisseling hou heb ik met mijn man afgesproken dat ik op zoek ga naar een lustslaaf voor me zelf. Ben jij die persoon die ik zoek meld je dan snel!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook