This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Esther den Hartogh
Esther den Hartogh - 1 Item
ik ben dus Belgisch. Heb enkele jaren in Nederland gewoond in verband met mijn vorige relatie, maar sinds 2 jaar weer in omgeving Antwerpen Ben werkzaam bij de gemeente, heb een kat minoes en vrijgezel. Ik zoek een leuke man tussen de 25 en 45 jaar om leuke dingen mee te doen. Ik begin mijn zoektocht op deze site, omdat deze zeer hoog werd aangemerkt door een vriendin die hier ook met succes een sexmaatje heeft gevonden
Esther den Hartogh
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Christel de Fistel
Christel de Fistel - Twee vliegen
Er zitten 2 vliegen op de kale kop van een oude man zegt de een tegen de ander: "Weet je nog dat we hier vroeger verstoppertje speelden".
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - zeer heftige relatie
Ben recentelijk een aantal keren naar Roemenië gevlogen om daar een dame op te zoeken die ik dan wel in Duitsland, dan wel in Nederland had ontmoet en daar een kortstondige, doch zeer heftige relatie mee gehad. Ook heb ik me recentelijk in Litouwen prima vermaakt met een dame die ik nader bij huis heb leren kennen. Waar moet dat heen met mij ??
Winfried
Winfried - Gevraagd] Alleenstaande vrouw !!!
Alleenstaande vrouw gezocht!!! k ben op zoek naar alleenstaande vrouwen die al een tijd droog staan. ben jij al en tijd alleen en vind je het tijd dat er eens wat moet gebeuren, aarzel dan niet, het leven is maar kort (net zoals mijn dingeling! )
ChiaLi
ChiaLi - Chinees gehaald
Twee vrienden ontmoeten elkaar op straat. Zegt de ene: ''Goh, ik hoorde, dat je schoonmoeder is gestorven. Wat had ze?' 'Och, een beetje sieraden, een ouwe TV en wat spaargeld...' 'Nee - Dat bedoel ik toch niet. Ik bedoel, wat schortte er aan?' 'Nou ja, een fatsoenlijke oudedagverzorging, spaarboekjes, eigendom en zo...' 'Man - DAT bedoel ik toch ook niet. Ik wil weten, waaraan ze dood gegaan is !!!' 'Ach zo. Tja - dat was erg stom. Ik vroeg haar of ze 'n kilootje aardappels kon halen in de kelder. Toen is ze uitgegleden op de keldertrap en heeft ze haar nek gebroken.' 'Ongelofelijk, echt..... En? Wat hebben jullie toen gedaan??' "...Toen hebben we maar Chinees gehaald."
Leo
Leo - perverse fantasie
Ik ben een man die inderdaad elke dag zin heeft.. soms denk ik dat ik hier een beetje abnormaal in ben maar ik heb gewoon verschrikkelijk vaak zin, ben supersnel geprikkeld en heb een hele soms perverse fantasie...dan bestel ik hier snel een paar slipjes!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook