This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Corina van Veen
Corina van Veen - 1 Item
Hee ik ben zo heet dus ik dacht ik ga ook eens kijken hoe dat is dat online slipjes.. heb een vriendin die vertelde dat ze er hele goede ervaring mee had en die heeft nu een leuk sexvriendje. Ze is alleen wel at ouder als ik dus ik weet niet of ik wel mannen kan vinden uit dezelfde leeftijdscatagorie als ik zelf.. Liefst alleen reageren als je onder de 48 bent! Een oudere man lijkt me best kinky... maar niet ouder dan 64 !!! Ik lees mn mail wel dus ik merk het wel wanneer iemand reageert! xxx
Corina van Veen
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Theodorus
Theodorus - tongworstelen in de spoelkeuken
Ik heb ook een poosje in de horeca gewerkt en daar gebeurde meer dan men wil weten. Ontzettend veel drank en seks. Ik had zat collega's die samen naar huis gingen na het werk, gebonden of niet. En als zo'n vriendinnetje er dan bij was was zo'n jongen de perfecte partner maar iedereen wist heel goed dat hij vorige week nog met truusje of priscilla hevig aan het tongworstelen was in de spoelkeuken…….
Bloem
Bloem - seine Schamhaare
So eng mit jemandem zusammenzuleben, bedeutet: Erstens weiß ich sehr gut, wie seine Scheiße riecht. Zweitens bekomme ich im Badezimmer auch seine Schamhaare zu sehen. Und drittens höre ich sie früher oder später auch beim Sex. (Besonders, wenn ich dieser Mitbewohner bin—ich habe gerne lauten Sex!.)mmmmmmmmmmmm
Ray
Ray - De 0 en de 8
Loopt een 0 over straat, komt ie een 8 tegen: "Zeg, zit je riem niet een beetje te strak?"
Ger Gansefles
Ger Gansefles - FFS Bondage tape
FFS Bondage tape te koop! De tape heeft geen lijmlaag en is dus niet irriterend voor het lichaam of het haar. Het plakt wel aan een vorige laag tape vast. De tape is prima geschikt om een blinddoek of een 'muilband' te maken, gewoon als bondage tape of om je partner mee aan te kleden. Gebruik hetzelf al jaren en ben er zeer tevereden over!
Candy Cantrellie
Candy Cantrellie - De beste wake-up
De beste wake-up ! Bzzz! Begin de dag met goede vibraties. Je favoriete vibrerende patroon zal je wakker maken. Houd de tijd in de gaten en kom niet te laat, het is verslavend... De beste kwaliteit siliconen Het gehele product is bedekt met de beste kwaliteit siliconen. Hygiënisch, hypoallergeen, gemakkelijk te reinigen en met een hoge duurzaamheid.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook