This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Martine Versluis
Martine Versluis - 1 Item
Een nieuwe lente , een nieuw begin……Als je mij ziet, denk je "oh jee, een mevrouw". Inderdaad, ik hou van gesoigneerd en dat zie je aan me, ik houd van goed gekleed, goedzittend haar en make up. Ik ben zon gebruind en heb een lief klein hondje. Met mij kun je dan ook voor de dag komen! Als je dat afschrikt, jammer. Soms moet je gewoon een beetje moeite doen om de persoon achter dat uiterlijk te leren kennen, dan ontmoet je de echte !! tot slipjes...
Martine Versluis
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jeanine Slimmers
Jeanine Slimmers - slipped his finger in
Just wondering does anyone else enjoy this or am I just weird? During sex when i was on top my bf started playing with my bum and then kinda slipped his finger in, i was very embarrassed and we havent really brought it up but I loved it it felt amazing! He hasnt done it since so maybe it was a spur of the moment thing but id love to ask him to do it more often! Does anyone else like this!
Cees Mandemakers
Cees Mandemakers - celdeling
Jantje: Hoe planten nonnen en paters zich voort? Juf: Door celdeling natuurlijk!
Lance
Lance - en de jeuk krab je buitenhuis weg
Als de ene partner geen sex wil of bijna niet dan en de andere wel de behoefte heeft. Normale behoefte dan he, het 3 keer in de week gemiddelde zeg maar dan vind ik dat het bespreekbaar moet zijn in de relatie om iemand te zoeken voor de sex.Sex en liefde zijn 2 verschillende dingen in mijn ogen. De liefde en tederheid vindt je bij je partner en de jeuk krab je buitenhuis weg zeg maar. Daarom kom ik hier zo graag!
Jaclyn Zweedberg
Jaclyn Zweedberg - Lekker wakker worden met de Wake-Up Vibe
Lekker wakker worden met de Wake-Up Vibe Wakker worden met een glimlach is vanaf nu mogelijk met de Wake-Up Vibe, een wekker en vibrator tegelijk. Krijg meer energie, geef je libido een boost en voel je veel gelukkiger. De Wake-Up Vibe zal je de hele dag laten stralen! Programmeer de klok Stel in hoe laat je wakker wilt worden en kies één van de zes verschillende vibrerende patronen. Het high-tech display is perfect om de vibrator naar jouw smaak aan te passen. Slaap rustig Draag de vibrator in je slipje tijdens de nacht. Het is gevormd naar de rondingen van het vrouwelijk lichaam en is uitzonderlijk dun. Woel en draai en het zal op zijn plaats blijven, het slipje kun je daarna hier verkopen!
Winston
Winston - Gevraagd] Ik zoek naar een knappe vrouw voor geile seks.
Gevraagd] Ik zoek naar een knappe vrouw voor geile seks. Ik ben op zoek naar een vrouw van rond de 43 die ervaren en van alle markten thuis op sexgebied. ik ben in voor alle vormen van seks . Interesse ?. Bel snel. Ik ben elke dag bereikbaar van´sochtends tot ´savonds. Liefst vrouwen met behaarde poezen....

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook