This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jannie Vreugdenhil
Jannie Vreugdenhil - 1 Item
Na lang twijfelen.. toch zin in iets nieuws Ik ben een leuke spontane vrouw. Ik zoek een leuke man of vrouw om wat leuke dingen mee te doen. Ik zit nog in een relatie, maar ik ben wel in voor wat stouts. Beffen en pijpen is mijn favoriete bezigheid, maar vertel dit aan niemand verder... ;) Zo zijn er nog veel andere dingen die ik lekker vind. Stuur snel een berichtje en dan kunnen we wat wat fijner en persoonlijker praten. Wie weet wat er van komt... ;) dikke kus!
Jannie Vreugdenhil
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - naar een sexbios getrokken
Na al de heisa thuis verleden week donderdag maar nog eens mijn marcheerlaarsjes aangedaan en naar een sexbios getrokken. Er waren maar 2 dames. Ze logen volgens mij wel een beetje over hun leeftijd. In de sexbios is er trouwens helemaal geen tijdsdruk, het verbale gedeelte vind ik wel iets te lang, en zou meer gepaard mogen gaan met wat “stoute spielerei!”. Het koetswerk van deze dames had wel zijn beste tijd gehad, maar één had wel een verbazend mooi stel benen. De sex is goed en hevig en lichtjes dominant van hun kant uit. Kortom deze sexbios neemt lekker de tijd haar tijd voor haar klanten, zowaar in deze tijd een verademing. De sex is uitstekend en de rest moet je er maar bij nemen. Iemand van ongeveer 50 vertoont helaas niet meer die perfecte Body. Ik trouwens ook niet meer….. Als het babbeluurtje vooraf wat speelser was zou ik zeggen uitstekend. Goede sex voor een lage prijs toch???
Audry Lynn
Audry Lynn - Autosex
Hoi, Wie heeft er zin om een eindje met me te rijden? Ik wil graag eindigen op een donker stil plekje, niet dat het erg is als er nog iemand langs komt om te spieken. …Ik vind het wel leuk als je een beetje een stoer uiterlijk hebt en hygiëne vind ik niet zo erg belangrijk....
Harry Prick
Harry Prick - oproep
Ben gek op jonge kutjes maat zeg ook geen nee tegen een wat oudere. Wanneer je leeftijd ligt tussen de 18 en 60, je komt liefst uit Zuid Holland, dan kom je in aanmerking voor een gratis verwenbeurtje. Hetzou fijn zijn als je kunt ontvangen, maar anders zoeken we daarvoor een oplossing. Mail me voor meer info en wie weet wordt je dan spoedig heerlijk gelikt/verwend.
Wiljan van Asseldonk
Wiljan van Asseldonk - ik initieer niet meer
Ook ik betrap mezelf er toch op dat ik sex niet initieer.. hoe graag ik het ook wil.. zij voelt zich vervolgens afgewezen en uiteindelijk komt t er niet van. Ik weet gewoon niet wat het is.. maar ik denk dat je zowel man als vrouw hier je best voor moet doen. Klinkt cliche en simpel maar er is geen regel wie eerst moet beginnen denk ik. Ik zal hier echt aan moeten werken. Om te beginnen bestel ik eerst hier maar een slipje....
Elmer
Elmer - een setje FLUBBERTIETEN
O.k. GUYS, ik geef het toe! Gisteren na enkele advertenties gezien te hebben op usedslipjes.com heb ik weer eens de verleiding niet kunnen weerstaan om een afspraakje te regelen bij deze vrouw hier. De foto’s s op deze site deden immers het beste vermoeden, maar niets was minder waar... Blijkt dat de foto's op de website niet eens haar eigen foto’s zijn! IRL ontmoette ik dus een vrouw die bulkt van de make-up, 30kg meer weegt dan op de foto's, een achterste heeft dat eens zo breed is als op de foto's, en een setje FLUBBERTIETEN (ik schrijf: een zeer slappe E-cup... ) Bovendien stonk deze dame (zonder kunstgebit) ook nog eens naar de drank en ze kon amper op haar hoge hakken staan wegens dronkenschap..... Kortom: 125 euro armer en een ontgoocheling rijker!!!!! BAH!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook