This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mieke Wijnhoud
Mieke Wijnhoud - 1 Item
Ik lijk een braaf meisje en zo lief... Maar schijn bedriegt, op de kamer weet ik precies wat ik wil en wat van mij verlangd wordt. Ik ben lekker ondeugend en wil alleen maar samen ECHT genieten en dan ook samen ECHT klaarkomen. Ik houd ervan om lekker tegen een man aan te rijden en er speels mee om te gaan en zo op deze manier te verleiden. Ik heb lang donker haar en een lekkere Cup C. Wie komt mij inwijden en om zo samen een heerlijke ontlading te hebben? Ik ben nu beschikbaar samen met 5 andere vriendinnen. Kom snel!
Mieke Wijnhoud
mijn onderbroekje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Dion
Dion - latex
Met latex om m'n staafspeel ik vanavond graag je slaaf!
francien
francien - ff inschrijven en dan maar de lekkerste zoeken
Nog nooit gedaan dit en vind het moeilijk te geloven dat het zo simpel zou zijn :-P Ff inschrijven en dan maar de lekkerste *** zoeken hahaha. Dat interesseert me trouwens niet zoveel hoor het is wat je ermee doet wat telt ;-) Dus wie wil hem eens lekker zijn TAMPERT in mijn FOEF steken? contact me dan......
AD
AD - Anaal stimulator Prostaat
Met een 10-delig vibratieprogramma sluit deze jongen altijd aan bij jouw behoefte. Traag stotend, oplopende trillingen, korte, heftige vibraties, het kan allemaal. Zijn puntje vindt direct jouw P-spot en de stimulatienopjes geven nog extra tintelingen. Benodigde batterijen: 2 x N (inclusief). bestellen via mijn website!
Erica Rochelle Tjerpstra
Erica Rochelle Tjerpstra - strelen
Aangezien dat ik te maken heb met een partner die genoegen neemt met 1 x in de maand als het niet minder is. Hij vindt dat de vrouw moet beginnen en bij mij is het net andersom, ik vind dat mannelijker en geiler,als de man regelmatig mij laat voelen dat ik speciaal ben en dat hij me elke dag wel zou willen dan zou ik automatisch zelf ook wel beginnen met het verleiden, daar heb ik geen moeite mee. Ik ben snel geprikkeld en heb er snel zin in. Al hoeft hij alleen maar achter me te staan en zoenen in mijn nek, dan ben ik er wel al klaar voor. Ik kan wel sexy voor hem gaan staan dansen, zijn antw als je iets opzij gaat dan kon hij ook wel even gaan gamen of naakt voor hem staan, en mezelf lopen te strelen, hij verstijft letterlijk en figuurlijk. Dan gebeurt er niets het enigste wat reageert zit in zijn broek. Wat zou ik dan moeten doen om hem zover te krijgen, dat het eens uit hemzelf komt? als ik sexy sta te dansen of naakt voor hem sta te strelen ben ik dan nog niet duidelijk genoeg om hem te laten zien dat ik meer wil? Hoever moet ik gaan? wat vind jij nou?
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - Jonge man met grote piemel wil seks
Ik zal maar eerlijk zijn, heb al lang geen sex meer gehad (elk meisje die ik leuk vond laatste tijd heeft al een relatie. Tevergeefs steek ik er dan toch tijd in en loopt het uiteindelijk op niets uit behalve een goede vriendschap hier en daar) Goede vriendschap is nooit weg natuurlijk, maar ik heb ook andere behoeften ;-) Ik ben op zoek naar een goed uitziende vrouw, leeftijd maakt niet uit, om gewoon eens af te spreken voor sex. Erotisch chatten, met of zonder webcam, vind ik ook prima. Misschien vanuit daar eens in het echt afspreken! Discreet en veilig is niet erg belangrijk voor me.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook