This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nelly
Nelly - 1 Item
De redactie heeft van deze mevrouw onderstaand CV ontvangen: Geslacht: Vrouw Leeftijd: 37 Land: Nederland Regio: Utrecht Afkomst: Negroide Postuur: Normaal Gewicht: 62 Lengte: 162 Uiterlijk: Grote Borsten, Geschoren Schaamhaar Doel: Sex Zoekt: Man Sexvoorkeuren: Neuken, Pijpen, Beffen, Tongzoenen, Ongeremde Sex, Orale Sex, Vaginale Sex Belangstelling: Leer, Striptease
Nelly
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Mevrouw de Bruin
Mevrouw de Bruin - hobby
Bij mannen thuis kan ik me dan helemaal laten gaan. Als ik bij mannen thuis kom, loop ik daar helemaal naakt rond en doe precies wat de man of mannen willen. Ook laat ik bv over me heen urineren en komen de mannen over me heen klaar. Ik vind dat erg lekker en geniet er zeer van. Met die hobby ga ik toch ook niet naar de huisarts???
Wim van Beffum
Wim van Beffum - nuttige adviezen..
Ik hoop dat ik hier wat nuttige adviezen kan krijgen omtrent mijn slipjesgedrag want ik weet eerlijk gezegd niet waar ik terecht kan met mijn verhaal. De huisarts durf ik niet. Die drempel vind ik te hoog. Mijn vrouw en ik kennen hem goed en zien hem ook prive regelmatig. Ik zou me dan geen houding weten te geven als hij er van weet en mijn vrouw niet. Bovendien durf ik hem ook niet op te biechten wat ik met die slipjes allemaal doe..... Hoor graag!
Frank Fukking
Frank Fukking - ijsje
Ik zag laatst op een terrasje een dikke negerin aan een ijsje likken. Omdat dit zo een leuke kleurcombinatie is, wilde ik enkele foto's van haar nemen. De negerin zat echter met haar benen wijd open en droeg op de koop toe geen slipje. ik zei: " Mevrouw, zou U aub uw benen kunnen dichtdoen, zodat ik een fatsoenlijke foto zou kunnen maken? Zegt ze: " Zeg mannetje, denk je echt dat ik al die vliegen op mijn ijsje wil hebben? Nou ja??
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - grote liefhebber van Bondage
Ook ik ben sinds kort een ontzettende grote liefhebber van Bondage soft geworden. Dit is een lichte vorm van iemand vastbinden of vastgebonden worden, hiervan worden meestal foto’s en/of film gemaakt en daarna online gezet. Let wel: bondage soft is zonder pijn! lekker toch!
Elmer
Elmer - graag dameslingerie dragen
Er zijn veel mannen die graag dameslingerie dragen en één van hen ben ik. Moderne vrouwen en kinderen van hun eigen tijd vinden dat een normale zaak, in tegenstelling tot mijn eigen gezin. Ik begon er mee toen ik een jaar of zestien was en jong geleerd, oud gedaan, toch? P.s. wil nog wel even zeggen dat er thuis niet over slipjes gepraat kan worden! ik mag niet eens strings aan van mijn vrouw!! Wel gewone slipjes want wij hebben de zelfde maat. Zijn er hier trouwens ook dames die hun duren lingerie met hun man delen???

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook