This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jeanette Louisberg
Jeanette Louisberg - 1 Item
Ben lief en spontaan. Ik geef heel graag massages zoals tanta, body to body etc. Ik luister heel goed naar de wensen van mijn bezoekers. Ben elke dag aanwezig. Als je mijn moeder belt dan kun je alvast een afspraak met mij maken en vragen naar de mogelijkheden... Dikke kus alvast!
Jeanette Louisberg
mijn onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Brett Rossies
Brett Rossies - 5 uur durende boeking
Mijn pooier belde me op of ik naar een vaste klant in het Hilton in Rotterdam kon gaan. Het was voor een vijf uur durende boeking, maar geen dinnerdate. De man was al 60, dus ik vroeg me af wat hij allemaal wilde doen… Kom ik daar binnen, blijkt het Boudesteijn te zijn!
Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - sexuele uitspattingen
Hey Hoppema! k denk dat je misschien een beetje te hard van stapel gelopen bent met jouw sexuele uitspattingen. Je hebt kennelijk ( net zoals ik vroeger toen in nog in de omgeving van Almere Stad woonde), wat meer tijd nodig om jouw lichaam aan haar lichaam te laten wennen. Ga gewoon nog een keertje met haar naar bed en besteed veel meer aandacht aan strelen, friemelen, beffen etc. Wees niet zo gefixeerd op het batsen maar bouw het lekker langzaam op. Als je het gevoel krijgt dat je moet presteren is de kans dat het mislukt groot!
James
James - als ze nat zijn stinken ze
Een vrouw is, wat mij betreft, net zoals een paar rubberen laarzen. Als ze droog zijn kom je er niet in, als ze nat zijn stinken ze. Loop je ermee over straat dan lacht men je uit!
Ruby Berlis
Ruby Berlis - fuckbuddy
Ook ik heb een fuckbuddy gehad, via het uitgaan leren kennen. Het heeft een half jaar geduurd. Daarna zag hij een meisje en ik een jongen en we zitten beide nog steeds in die relatie. Een fuckbuddy is voor iedereen aan te raden die single is. Waarom niet? Je houdt je eigenwaarde en kunt er van genieten! Veel sucsex en plezier dames ;)
Wiljan van Asseldonk
Wiljan van Asseldonk - geen condoom
Als je, net zoals ik, geen condoom of andere anticonceptie gebruikt is het mogelijk dat je zwanger wordt van seks tijdens je ongesteldheid. Een vrouw is immers verschillende dagen vóór de eisprong vruchtbaar. Als je maandstonden iets langer duren en de eisprong vrij vroeg in de cyclus optreedt, kun je vruchtbaar zijn vanaf de 4e of 5e dag van je cyclus, terwijl je menstruatie nog niet voorbij is. Uitkijken dus!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook