This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Wilma van Zonneveld
Wilma van Zonneveld - 1 Item
Hallo allemaal!~Best wel moeilijk om te vertellen waar ik naar op zoek ben. Een fitte man, gezellig en lief. Weet hoe hij een vrouw moet behandelen. Op onze leeftijd is dat vaak lastig. Geen nare tikjes, of te dure hobbies. Je spendeert genoeg tijd met z'n tweeen, daar gaat het in eerste instantie om. Je bent fysiek gezond en potent, Ik ben nog seksueel actief en dat vind ik belangrijk voor mijzelf!! bestel gewoon een slipje van me en we zien wel ...
Wilma van Zonneveld
mijn ondergbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Kleine Miriska
Kleine Miriska - door iedere klant hoer genoemd te worden
Tja. in eerste instantie stond ik niet te springen om door iedere klant hoer genoemd te worden. Liever hoorde ik:“Schatje, wat ben je lekker nat…” “Je kutje smaakt zo heerlijk” “Ik wil hard en diep in je stoten” “Wat heb jij heerlijke tieten” in plaats van: “Wat neuk jij lekker slet” “Wat geil dat je mijn hoer wilt zijn” “Ik wil je neuken!” of “Pijp me als een echte slet geilerd!”
Frank Fukking
Frank Fukking - smeergeld
Ik zeg altijd maar zo:”smeergeld is ook een soort glijmiddel”
AD
AD - Wat??!
Weer iets nieuws voor jullie: De BlowGuard. De Blowguard zou de blowjob gemakkelijker maken: niet langer vermoeide kaakspieren, geen dolgedraaide tong, want deze gemotoriseerde mondvibrator doet het werk. De Blowguard is een bitje en vibrator in één. Je zet hem over je tanden heen en de trillende bullet doet zijn werk. Bestellingen kunnen ook via mijn webwinkel!
Ashley Banziger
Ashley Banziger - stelletje
Laatst moest ik van mijn Pooier naar Amsterdam voor een stelletje. Acht minuten voor de afgesproken tijd belde ik aan. Ik hoorde een aardige stem mij begroeten via de intercom en mij vertellen dat ik naar de elfde verdieping moest komen. Eenmaal op de elfde verdieping belde ik aan en een vriendelijke man deed de deur open. Hij pakte mijn jas aan en wees mij de woonkamer waar zijn vrouw op de bank zat. Ze begroette me warm en nadat ik wat witte wijn ingeschonken kreeg raakten we gezellig aan de praat. Het stel heette Guido en Josje. We voerden lichtzinnige gesprekjes over verbouwingen, horoscopen en grappige anekdotes over hun relatie, heel gezellig allemaal!
Rogier Stinkdier
Rogier Stinkdier - ongesteld
Ik houd er persoonlijk ontzettend van om te vrijen met meiden die ongesteld zijn! Veel meiden moeten er niet aan denken om te moeten vrijen als ze ongesteld zijn. Ze hebben last van buikpijn, hoofdpijn, krampen en al helemaal geen zin in de rommel die erbij komt kijken. Maar het kan ook omgekeerd zijn! Sommige vrouwen hebben tijdens de menstruatie zelfs meer zin in seks dan als ze niet ongesteld zijn. Voor hen is dit het moment in de cyclus waarop hun libido het hoogst is. Voor sommige vrouwen is een orgasme zelfs de ideale manier om pijn en krampen in de buik te verminderen! Bel me als je het een keer wenst te proberen...

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook