This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lizette de Korff
Lizette de Korff - 1 Item
Hallo jij daar! Ik houd dus van Spanking en geef jou standaard billenkoek, straf, spanking, aan wie hier behoefte aan heeft. Rollenspel volgens jouw fantasie. Veilig en discreet. Omgeving Roosendaal, net over de grens in Belgie. Private parking binnen de omheining.Je vind er ook verslagen van andere spankees en ook de kosten staan zonder kleine lettertjes duidelijk vermeld.Lig jij straks bij mij over de knie?
Lizette de Korff
klein onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Barbie Kanika
Barbie Kanika - van poolse afkomst
Hallo ik ben van poolse afkomst en woon in Utrecht. Ik ben op zoek naar een lekkere man die net als ik lekker gek en geil is! Als je van binnenuit mijn navel een keer wilt aanraken dan hoor ik graag zo spoedig mogelijk van je!
Stava Milano
Stava Milano - Man gezocht voor hoteldate
Ik heb het altijd al een heel spannend idee gevonden om een man te treffen in een hotel. Omdat je mijn gezicht dus niet ziet wordt het een soort van blinddate. Ik ben 35 jaar en woon in Zuid-Holland. Als je een bericht stuurt naar mij dan vertel ik je de details.
Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - drankje?
pssst "Wil je wat drinken, of zal ik je die paar euro gewoon geven?"
Vloon
Vloon - koppel
Ik werd gebeld door AAD: of ik interesse had om geboekt te worden door een koppel. Aanvankelijk zou ik ‘nee’ zeggen, maar ik hoorde dat het stel mij er heel graag bij wilde hebben. Ik voelde me dermate gevleid dat ik toch op hun verzoek inging. Voor de afspraak was de nodige spanning al aardig aanwezig. Er gingen vragen door mijn hoofd: ‘zou ik wel goed genoeg zijn?’, ‘zal het niet te duidelijk zijn dat ik dit nog nooit gedaan heb?’, ‘ben ik in staat om haar goed te verwennen?’. Ondanks die vragen en onzekerheden keek ik wel erg naar de ervaring uit en was ik benieuwd hoe het zou worden. De rolverdeling was aan het begin erg speels uitgelegd: de man zou de hoofdrol spelen, zijn vrouw was voor de catering en ik was voor de spanning. Het was een rolverdeling waar ik meteen van moest glimlachen, het klonk erg open en vrij. Geen hoge verwachtingen of strakke kaders. Voouruit dus maar...
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - Wie??!
Extra opwindend is het verhaal achter de Blowguard. Toen een vrouw-met-kunstgebit bij haar tandarts in de praktijk kwam, klaagde ze over het feit dat haar kunstgebit er tijdens de fellatio steeds uitfloepte. Behulpzaam en welwillend als deze was, liet hij zijn raderen draaien en ontwikkelde dit hulpstuk. Tandarts blij, zij blij. Of de partner in kwestie er ook zo blij mee was, is de vraag. Geil is immers anders, of niet dan??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook