This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Adri Kreugerts
Adri Kreugerts - 1 Item
Vind jij grote billen mooi? Hoi leuk dat je even mijn bericht hier leest. Ik ben de laatste tijd erg hitsig. Ben met mijn 1.63m niet echt de grootste. De lengte is waarschijnlijk in mijn billen gaan zitten ;) Zelf ben ik er trots op want ik ben erg actief en absoluut niet dik. Alleen mijn billen trekken nogal de aandacht. Ik ben alweer een tijdje vrijgezel en zal eerlijk zeggen dat ik het ook ontzettend leuk zou vinden om de man van mijn dromen tegen te komen zo hier op het internet maar wil ook wel weer eens echt genieten met een leuke man. Ben jij die leuke man die houdt van grote billen? bestel dan een slipje van me en wie weet......
Adri Kreugerts
mijn onderbroek
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Van Keulen
Van Keulen - GLIJHUIS
Hoi, toen ik 19 werd nam een oom me voor het eerst mee naar de Wallen. Een oom, niet mijn vader dus!! Maar die zat wel in het complot. Daarna had ik de smaak te pakken. Toen ik later een vaste vriendin/vrouw kreeg ben ik wel even een tijdje gestopt maar inmiddels doe ik het weer. Ik denk dat mannen niet genoeg hebben aan maar 1 vrouw. En het helpt wel dat ik al op jonge leeftijd in een GLIJHUIS ben geweest. Het voelt nog steeds vertrouwd. Inderdaad, ik denk dat de meeste mannen wel eens naar een glijhuis zijn geweest of nog gaan. Een man die nooit een prostituee heeft gepenetreerd, is geen echte man, vind ik. Het hoort bij het leven. Voor mij was het goed, die eerste keer, samen met m´n oom!
Frank Fukking
Frank Fukking - Nog nooit was masturberen zo lekker
Mijn vrouw is helaas niet zo lichamelijk meer! Knuffelen en kussen wil ze niet, laat staan met mij lekker langdurig vrijen. Als ik eens toenadering zoek, trekt ze zichzelf terug. Ze geeft zelf nooit aan dat ze wil vrijen. Als ik haar vraag waarom, zegt ze dat ik maar zal moeten accepteren dat haar behoeften anders zijn dan die van mij! Gelukkig heb ik inmiddels een zg: “ Lola’s Pussy” . Nog nooit was masturberen zo lekker. Lola's Pussy zorgt voor veel langer en dieper genot met haar vibrerende trillingen dan sex met mijn vrouw! Ik kan de talloze spannende momenten en spetterende orgasmen die ik al gehad heb niet eens meer tellen! (voor de liefhebber: de mijne is: 16 cm lang. 10 cm diep. Opening van Ø 4cm en traploos regelbaar)
Elise Bretteville
Elise Bretteville - worstelen
Laatst moest ik van mijn pooier naar hotelkamer 36. Toen ik binnenkwam zag ik een man van (naar schatting) vijftig kilo die twee koppen kleiner was dan ik. Hij had een bril en al wat grijzend haar. “Aangenaam, ik ben Theo Houtmen ”, zei hij toen hij zich voorstelde. Hij maakte inderdaad een verlegen en ietwat sullige indruk. In mijn achterhoofd bleef dat zinnetje van mijn ppoier maar ronddwalen in mijn hoofd: "Als hij klaarkomt moet je niet schrikken." We bestelden wat drankjes en roomservice en kletsen een beetje over ditjes en datjes. Aangezien Theo al wat ouder was dan ik, en redelijk verlegen, hadden we niet heel veel gesprekstof. Tot hij plots vroeg: “Sletje, zou je met mij willen worstelen?” Ik was een beetje flabbergasted en mompelde iets in de trant van “euhm… als jij dat wilt?”
Bernhard
Bernhard - visjes
Er zijn 15 visjes 5 verdrinken er hoeveel blijven er dan over. Aantwoord: 15, visjes kunnen niet verdrinken
Vloon
Vloon - Veilig vrijen!
Of je seks wil hebben tijdens je ongesteldheid, moet je natuurlijk zelf beslissen. Er zijn geen medische redenen om het niet te doen. Het bloed fungeert zelfs als glijmiddel en dat kan zeer welkom zijn. Bij een seksueel overdraagbare infectie daarentegen verhoogt de aanwezigheid van bloed sterk het overdrachtrisico. Het is dan ook enorm belangrijk om je te beschermen tegen SOA's als je vrijt (tijdens je menstruatie) Als je met mij vrijt dan hoeft dat niet!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook