This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Wil Bakkers
Wil Bakkers - 1 Item
Geile meid wil sexIk ben een geile meid die vaak zin heeft in sex maar nog niet iemand ben tegengekomen met wie ik regelmatig wil afspreken. Ik werk ook onregelmatig dus dat is 1 van de oorzaken. Als je van een echte geile meid houdt en ook weet wat je daar mee moet doen. Dan ben jij misschien wel wie ik zoek. stuur dan een berichtje en dan zal ik zo spoedig mogelijk terug reageren.
Wil Bakkers
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jaclyn Zweedberg
Jaclyn Zweedberg - niet schrikken!
Laatst gaf ik een klant van me een Russische erotische massage. Ik was lekker op dreef tot hij plots klaarkwam. Ik schrok me toch dood! Hij schreeuwde wel vijf keer héél hard: “Ik ga dooooood!” Ik wilde bijna een ambulance bellen, hartmassage geven en een EHBO-kit tevoorschijn halen, tot ik me realiseerde wat mijn pooier zei. “Niet schrikken als hij klaarkomt.” Aaaah… dat was het dus.
Winston
Winston - zonder te wippen
Gisteren ben ik weer eens in saunaclub gaan kijken. Ik had het pand al vlug zonder te wippen verlaten. Er zat n.l. niets naar mijn gading bij, alleen maar behaarde DVP’s! IK zeg maar zo: GESCHOREN STAAT ZEER SEXY EN OPWINDEND DUS JE BENT PAS ECHT NAAKT ALS JE HELEMAAL GESCHOREN BENT!!
Erik
Erik - slechter dan gangsters
Vrouwen zijn slechter dan gangsters. Gangsters willen je geld of je leven. Vrouwen willen het alle twee!
Vloon
Vloon - Vaste sexdate gezocht
Zijn er nog oudere vrouwen die hunkeren naar sex ?? Hollandse gezonde man biedt zich aan , om heerlijk sex mee te beleven! alles mag niets moet , geil op harige kutten grote tieten, mollige vrouwen, ook dikke negerinnen met grote borsten, ga wel voor de heerlijke sex dus geen vluggertje !! Foto`s kunt u opaanvraag krijgen of een filmpje . graag regio Haarlemmermeer. Svp geen hoeren die alleen aan eurotekens denken en binnen 5 min met wippen alweer klaar zijn !! dus svp alleen serieuze vrouwen die het ook om de sex te doen is. Dank u.
Brandy Brennerstra
Brandy Brennerstra - Hij kan de goede plekjes niet vinden
Laatst schreef een vriendin van mij een briefje over haar vriend Boudesteijn. Ze schreef: Eigenlijk kan hij je nooit echt tot een hoogtepunt brengen, want hij zit totaal op de verkeerde plek met zijn vingers of tong. Zelf denkt hij dat hij de befkoning himself is, maar in realiteit voel jij er vrij weinig van, jammer! Je kunt het eerst subtiel brengen door heel hard te gaan kreunen of 'ja, daar!' te roepen als hij wel het goede plekje heeft weten te vinden. Hij zal dan op dat plekje blijven doorgaan. Als hij helemaal op de verkeerde plek zit, hou dan ook gelijk op met tekens geven dat je het lekker vindt. Als dit niet werkt kun je hem ook vertellen wat je fijn vindt of hem met zijn hand laten voelen waar je gevoelige plekjes zitten.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook