This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Adelheide
Adelheide - 1 Item
MILF zoekt TOYBOY voor SEX 4vrouw zkt jong ventje (max 30) om samen heerlijk te genieten stuur me een berichtje of kijk ff op mijn profiel op. Over jou:Natuurlijk ben je bereid om mij te ontmoeten. Je gaat niet alleen voor mijn uiterlijk maar gunt jezelf ook de rust om de mens te ontdekken. Ik ben een gever dus je moet ook kunnen nemen. Nemen zonder jezelf schuldig te voelen.p.s. Ik heb een grote poes!
Adelheide
mijn onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Inneke Bouterse
Inneke Bouterse - Platdrukken
Nu weet ik ook wel dat de meeste meiden van mijn pooier wel iets van een vechtsport doen, maar guess what: ik nou net niet. Ik zei hem dan ook dat ik geen flauw idee had wat ik moest doen. Ik zag mezelf al helemaal losgaan in een string, worstelend tegen zo’n iel mannetje. Maar hij antwoordde: “Gewoon, je gaat op me liggen en dan mag ik er niet onderuitkomen.” Een ongewoon en bizar voorstel, maar het leek me niet zo lastig. Hij wilde platgedrukt worden! Ik moest eigenlijk wel lachen – ik lag bovenop hem en dacht alleen maar: goh, ik ben iemand aan het platdrukken en daar verdien ik mijn geld mee. Ondertussen maakte ik me ook een beetje zorgen of ik niet te hard drukte, hij was tenslotte zo klein! Maar Theo bleef maar zeggen dat ik harder moest drukken. Wat je wilt, dacht ik. Ennnn push! Na het platdrukken (zou hij ervan genoten hebben?) zat ik onder het sperma!
Filipina
Filipina - pillekop-vrou
Daai pillekop-vrou kom met niemand reg in die klein straat nie. Sy is die een wat geskel het. Daar’s baie getuies, jou popper!!
Winfried
Winfried - Erotisch uitgaan voor dames
Voor gezelligheid en spanning met een hardcore stripact en eventueel een erotische buffet kun je vanaf nu terecht in mijn stripbar. Wij bieden plaats aan groepjes dames van maximaal 8 personen dus uitermate geschikt voor vrijgezellen feestjes. Ook is het mogelijk als vrouw alleen of met een vriendin onze bar te bezoeken om een drankje te nuttigen en plezier te hebben. Ons erotische buffet is vanaf 4 personen en moet minstens 10 dagen van te voren worden gereserveerd dit geld ook voor party's vanaf 4 personen . Voor een middagje of avondje plezier alleen of tot 4 personen met naakt ontvangst en bediening kun je dagelijks informatie krijgen en reserveren via mijn profiel....
Elmer
Elmer - HOTEL DE BLANKE SABEL A better 4 star hotel for 3 star price!
I loved this hotel! Genuinely, the first 4 star hotel in southern Europe, that I actually find to be a 4 star hotel. Great location (next to a, beautiful sexcinema) , spacey rooms, GREAT ”room”service! I would pay more than I did for hotel of this standard and the DVP’s! With a smile.....
Lola Priebke
Lola Priebke - muziek
Loopt een man door het bos en ziet opeens een andere man staan met zijn armen om een boom heen geslagen als of hij de boom omhelst.De wandelaar vraagt geïnteresseerd wat hij doet. Zegt de boomfluisteraar: Er zit muziek in de boom!!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook