This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Anneliese
Anneliese - 1 Item
Potente jongen of man gezocht Hay allemaal! Ik ben dus al jaren getrouwd. Gelukkig getrouwd ook, maar mijn man kan helaas niet meer volledig meekomen met sex en daarom hebben we samen besloten, dat ik sex mag hebben met een andere jongen of man. Het liefst wil hij toekijken, maar is geen vereiste. Zie je het wel zitten om dit met mij of met ons te doen? besel dan even een lekke slipje van me....
Anneliese
mooie slipj
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Brandi Corbinski
Brandi Corbinski - zilver
Man komt juichend thuis en zegt tegen zijn vrouw: "Wat ik nou heb! Omdat volgend jaar de Olympische Spelen zijn heeft Durex Olympische condooms op de markt gebracht: goud, zilver en brons! Vrouw: "Zo, en wat trekt meneer dan aan?" Man: "Nou wat dacht je zelf? Goud natuurlijk!" Vrouw: "Nou, als ik jou was zou ik zilver aandoen; kom jij ook eens als tweede..!"
Beverly
Beverly - Masseerkamer
Na wat gezellig gekeuvel verhuisden we naar de masseerkamer, compleet met massagetafel, kaarslicht en rustige muziek. Mark ging op de tafel liggen en Vera en ik begonnen met masseren. Niet lang daarna werd de sfeer steeds intiemer. Mark zei dat hij het zo heerlijk vond om door vier handen gemasseerd te worden, en dat dan ook nog eens door twee mooie vrouwen. Het was zeer duidelijk dat hij er heel erg van genoot. Na een tijdje ging hij op zijn rug liggen en trok Vera bijna al haar kleding uit. Ik volgde vrij snel daarna ook haar voorbeeld en zo masseerden we nog even door!!
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - drooggeneukt
Hoi! Ik heb zoals iemand eerder zei gisteren ook gestreeld en zelfs drooggeneukt! We lagen eerst op ons zij en lekker tongen maar. Vervolgens streelde ol haar op haar kontje en over haar borsten met harde tepels. Daarna deed ik mijn hand op haar kont in haar natte stinkende slipje, en ik deed ook haar BH uit. Ze trok een beetje aan mijn DONG en dat was geloof ik het signaal dat ik op haar moest liggen. Ik draaide op haar en lag tussen haar benen. We zoende en ik ging een beetje in haar hals kussen. Na een tijdje werd ik er wel erg geil van en ik begon dus met droogneuken, steeds op en neer met mijn heupen! Mijn ogen opende ik even en ik zag dat ze er wel van genoot. Af en toe gaf ze zelfs ook een kleine neukbeweging terug. Er kwam toen wel bij mij voorvocht zodat zelfs mijn jeans een beetje nat werd. Dus ik ging maar snel naast haar liggen, en ik wreef zo hard als ik kon over haar vagina!
Van Keulen
Van Keulen - sterke hoogtepunten
Hoi, Ik ben al jaren als masseur (hetero) werkzaam en heb al talloze TOLLIES gemasseerd maar ook veel PAMPANS en beide genieten hier nog altijd intens met sterke hoogtepunten!
Doktor Hans
Doktor Hans - De 18plusbus de rijdende sexshop
De 18plusbus de rijdende sexshop van Dokter Hans voor Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland . Anoniem en gemakkelijk! De bus is van de buitenzijde onherkenbaar en heeft stahoogte. Afspraak maken? Mail op deze advertentie voor verdere gegevens! In de bus vindt u dvd’s, bladen , lingerie voor hem en haar , sextoys voor hem en haar, lustopwekkers- erectiebevorderende middelen (GRATIS TESTER! ) , glijmiddelen (GRATIS TESTER! ), condooms , etc etc! Meer informatie? Mail ons gerust! De bus wordt nu aangepast odat ik in de toekomst ook schaamlipcorrecties op locatie kan uitvoeren.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook