This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bathilda
Bathilda - 1 Item
Na een lange relatie en een tijdje gewoon even lekker alleen te zijn geweest, ben ik wel weer toe aan een nieuwe uitdaging. Eerst eens samen uiteten misschien en dan wel zien wat er van komt? Of als je zelf een stouter idee hebt hoor ik dat ook graag. dikke kus op jouw dong!
Bathilda
geil slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Ab Veuger
Ab Veuger - gedicht
Rozen zijn rood, citroenen zijn zuur, dus doe je benen open...en geef me een uur!
Gemma
Gemma - Overlapping van werkzaamheden
Ik heb nooit een man gehad die het zo lang kon volhouden als Dirk. Ik denk dat hij wel acht keer is gekomen, maar gelukkig hield hij er zelf ook wel van om een vrouw te plezieren. Mijn eerste ervaring was dus hartstikke leuk! En Dirk vond dat ook. Toen ik terugkwam bij mijn pooier voor een evaluatiegesprek belde hij hem en vertelde hij hoe geweldig hij me vond, superleuk om te horen! Opvallend is wel dat ik binnenkort een boeking heb bij hem, samen met twee hoogblonde meiden. Interessant voor iemand die op donkere vrouwen valt...
Carlos
Carlos - steelpannetje
Een man loopt op een verlaten strand en besluit om een duik te nemen. Hij trekt zijn kleren uit en duikt spiernaakt de zee in. Als hij er na verloop van tijd uit wil komen, ziet hij een vrouw bij zijn kleren staan. Hij zoekt iets om zijn jongeheer te bedekken en ziet een oud steelpannetje op het strand liggen. Hij pakt het op en als een moderne Adam stapt hij op de dame af. Hij zegt tegen de vrouw: "Zegt u maar niets, ik weet precies wat u denkt." Zegt de vrouw: "Oh, maar ik weet ook precies wat u denkt." "Oh ja?" vraagt de man. "Ja," zegt de vrouw, "u denkt dat er een bodem in dat steelpannetje zit."
rio
rio - Body en lingerypainting
U wilt u partner verrassen of u heeft een feest of evenement waar u een keer anders voor de dag wilt komen, neem dan contact met Schmink City op. Wij zetten elk gewenst ontwerp op uw lichaam. Alles is mogelijk. Wij zetten ook halve bodypaint eventueel in combinatie met een fotoshoot alles is mogelijk.Maar ook kunnen wij uw gezicht helemaal laten stralen door middel van make-up, schmink en glitters. De paint is ook mogelijk in NEON kleuren prachtig onder speciaal black light . Bel me gewoon even!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook