This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Anke
Anke - 1 Item
Mijn vagina stinkt heel erg egt heel erg je ruikt het ook door me slipje en me broek heen en het is egt heel vies, wie wil hem hebben ?
Anke
slippie
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Jaroslava Sjveldova.
Jaroslava Sjveldova. - houten kruis
Te koop houten kruis. Het zijn houten balken van 95 mm breed en 55 mmdik .Doordat dit kruis deelbaar is zijn de balken 1,25 mtr lang dus makkelijk op te bergen of mee te nemen. Aan het kruis zijn 6 vastzet punten gemonteerd om Uw SLAVIN of LUSTSLAAFvast te zetten. Tevens zijn aan de boven zijde 8 koort kikkers gemonteerd om de armen extra vast te zetten. Het kruis is ook vast te zetten aan de muur met bij geleverde bevestiging materialen. Bij dit kruis zijn ook 2 wandkaarsen kandelaars en 4 haken inbegrepen!
Marc Zoon
Marc Zoon - cijfer
Leuk spelletje: Je nodigt een ander uit om jouw cijfers te geven. Nee niet voor iets wat je kunt, maar voor je penis. Het werkt erg opwindend. Uiteraard kun je het ook bij jezelf doen. Geef een cijfer voor je slappe penis, een cijfer voor je ballen, een cijfer voor je lichaam, voor je kontje, een cijfer voor je stijve penis, de vorm van je penis, grootte van je eikel of een cijfer voor hoe jij zelf tot en hoogtepunt trekt. Aleen is leuk, maar samen is leuker! Bij dit meisje kwam ik gemiddeld helaas niet verder dan een 5.......
Ab Veuger
Ab Veuger - schuurpapier
Als ik aan het klussen ben en er moet geschuurd worden dan hang ik mijn penis uit de overall en leg hem indien mogelijk, op het werkstuk dat geschuurd moet worden; door de trillingen van het werkstuk kun je zelfs er op klaarkomen en dat doe ik dan ook. Als je daar een beetje aan gewend bent kun je het schuurapparaat ook direct op je penis drukken, gebruik dan niet te grof schuurpapier!
Keith
Keith - papje
Of lekker met een papje: Maak wat brinta klaar, doe dit in een kommetje, zorg dat het niet heet is, maar lauw. Laat het even afkoelen. Als het afgekoeld is, stop jij je penis in de brinta. Je kunt met met penis in en uit de brinta gaan. Als je wat veel brinta in een kom doet, zal bij afkoeling de brinta wat "stijf" worden. Dit veraangenaamd het erinstoppen van je pik!
Ton
Ton - bos
Ik houd ontzettend van masturberen in het bos, even van jezelf genieten in de buitenlucht. Je moet natuurlijk niet op een plek gaan liggen waar veel mensen je zo zouden kunnen zien, want dat mag niet! Duik de bosjes in en hopla, masturberen maar! Kijk wel uit met brandnetels en andere prikgevallen. Als je het netjes wilt doen, vang jij je sperma op in een zakdoek. In het bos masturberen werkt derhalve uiterst rustgevend.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook