This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Binge
Binge - 1 Item
Ik heb wel een relatie, zelfs een kindje, maar sinds een paar maanden kan mijn vriend hem niet meer omhoog krijgen en niks schijnt te helpen. Ik ben echt gek op sex en ik kan ook echt niet zonder daarom heb ik besloten om eens te kijken of iemand hetzelfde probleem heeft en te weinig sex heeft. Als je het geen probleem vindt dat ik een relatie heb of je hebt er zelf eentje en je wil graag contact met iemand die echt discreet kan zijn dan moet je maar contact met me opnemen.
Binge
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Armanda Draijstra
Armanda Draijstra - een leuke Poolse dame
Mijn grote wens is dat mijn partner mij vraagt om een leuke Poolse dame in huis te nemen, zodat wij dan thuis heerlijke trio,s kunnen maken. Ik weet wel iemand ,maar nu wachten tot hij het vraagt………
Ab Veuger
Ab Veuger - papa
Een vader wandelt met zijn 13-jarig zoontje de apotheker binnen, waar ze voorbij een condoomautomaat wandelen. "Wat zijn dat, papa?", vraagt de kleine onmiddellijk... "Dat, mijn zoon, ", zegt de vader - alsof het de normaalste zaak ter wereld is, "dat zijn condooms! Mannen gebruiken dat om veilig sex te hebben!""Oh," antwoordt de jongen gniffelend. "Ik heb er al van gehoord tijdens de les Sexuele Opvoeding!" Hij neemt een pak van 3 stuks vast en vraagt de vader: "Papa, papa, Waarom zitten er eigenlijk 3 in 1 pak?"
Hans Klok
Hans Klok - hansje
Hallo ik ben Hansje een peuter em zoek een Mamma die me als peuter behandelfd verzorgd, voert ,e laat speelt me op tijd naar bed brengt emz. Maar ik kan ook wel eens ondeugend zijn en dan moet Mamma streng zijn en me ouderwets ober de knie nemen en me billenkoek geven of me een draai om de oor geven Mamma's in Nederland mail me alsjeblieft?
Django
Django - oproep
Hallo lieve meiden, Ik ben op zoek naar een leuke rock'n' roll minded vrouw om samen passievolle momenten te beleven. Momenten die ik in mijn huwelijk volkomen mis. Ik smacht naar samen gedeelde passie, met wederzijds respect.
Elmer
Elmer - onzeker over je vagina
Kom Kom, geef het toch toe: ben jij weleens onzeker over je vagina? Waarschijnlijk zal 90% van alle vrouwen hier ‘ja’ op zeggen. Om die onzekerheden weg te nemen, is er usedslipjes.com/vaginaboek! Kijk en vergelijk, en zie dat er geen standaard vagina bestaat! With a smile!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook