This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Brunhilde
Brunhilde - 1 Item
Na een vrij lange relatie ben ik nu wel weer eens op zoek naar wat anders. Mannen, vrouwen, stellen, alles en iedereen mag zijn/haar nummer achterlaten. Ik ben wel benieuwd naar wat het leven allemaal te bieden heeft. Over mij: spontaan, hou wel van een geintje en lekker gek doen. Sta eigenlijk vrijwel overal voor open. Jij ook? Dan wil ik graag kennis met je maken. Tot snel,
Brunhilde
mooi slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Ed
Ed - boxershort over je kont
Met een boxershort over je kont, kan je wel poepen maar zie je helaas geen stront :-)
David
David - mooi meisje
Er staat een ongelooflijk mooi meisje op de gordijnstofafdeling van een warenhuis met een staaltje stof en vraagt aan de verkoper: "Wat kost deze stof?" "Een kus per meter," zegt de iets te snelle jongen."Prima," zegt zij, "geef mij maar twintig meter." Nou, die gozer weet niet hoe snel hij dat moet afknippen en inpakken natuurlijk en hij houdt het uitdagend voor haar neus. Zij grist de stof uit zijn handen, terwijl zij glimlachend wijst op een heel klein oud mannetje dat naast haar staat en ze zegt vriendelijk: "Mijn opa betaalt, het is een cadeautje voor mijn verjaardag."
AD
AD - m ondvibratortje
Wel eens nagedacht over een kllein mondvirbratortje?? ik heb nog een leuke in de aanbieding: behalve dat dit m ondvibratortje ervoor zorgt dat je er ronduit belachelijk uitziet, zorgt het verhaal achter het ontstaan van deze 'love-gadget' ervoor dat zijn haren in plaats van zijn geslacht rechtovereind gaan staan. Handig toch?
Buffie Tyler
Buffie Tyler - fuckbuddy
Daarom is het hebben van een fuckbuddy/seksmaatje/vriend met extra's/neukertje ideaal voor de single vrouw! Je belt hem op, gaat bij hem langs, hebt heerlijke ongedwongen seks, praat nog even gezellig na in bed en gaat daarna weer richting huis om te slapen in je eigen bed met je eigen spulletjes om je heen! Geen ruzies, geen onzekerheden, geen zware gesprekken, maar wel een goede beurt gehad: wat een uitvinding! Zie jij zo'n fuckbuddy wel zitten? Er zijn wel een aantal voorwaardes en regels waar je rekening mee moet houden: die vertel ik jullie persoonlijk.
Leo
Leo - 7e hemel
Ik ben in de 7e hemel, de andere 6 wilde me helaas niet!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook