This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bemadette
Bemadette - 1 Item
STOEIPOES ! Yeah ! Mij noemen ze STOEIPOES ! Wil jij wel eens meemaken waarom he? Kom maar zou ik zeggen !!! ;-) ik heb mijn slipje al uitgedaan……..Op de foto stel ik me voor jou uiterst kwetsbaar op. Ik hoop dat je dat wardeert en een bestelling bij me doet.... dikke kus op je dong alvast!
Bemadette
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Guy
Guy - protesteren
Mijn vrouw begint al gelijk te protesteren als ik te dicht bij haar anus kom , dus heb ik nu maar een vriendin erbijg gezocht die het niet erg vindt! Handig toch?
Bas Gitaar
Bas Gitaar - bij mij in de straat
Bij mij in de straat kunt u rustig en in een ontspannen sfeer rond lopen en de dames achter de ramen bekijken, zit er een leuke dame bij dan kunt u met haar uw wensen bespreken. Regelmatig zijn er bij ons in de straat nieuwe dames aanwezig. Alle dames werken zelfstandig en kunnen zelf hun prijzen en diensten bepalen. Uiteraard werken de dames uitsluitend met condoom! P.s. de dame van nummer 32 was gisteren niet echt gediend van mijn voorstel……(die van nummer 22 daarintegen wel! )
Colette
Colette - duim gebroken
Twee vrouwen zijn aan het golfen en eentje geeft een ferme dreun op het balletje. Het vliegt recht naar de volgende hole waar 2 mannen staan te spelen en eentje wordt geraakt. Hij valt meteen op de grond en vloekt van de pijn. De vrouw snelt er naar toe. Intussen ligt hij ineengekrompen met zijn handen tussen zijn kruis.Zij: Kan ik helpen? Hij: Neen laat maar, straks gaat het wel beter. Zij: Ik ben therapeute en kan u misschien helpen.Hij: Neen, echt niet. Zijn handen nog steeds krampachtig in zijn kruis gevouwen. Zij: Toe, ik wil absoluut zien of ik echt niet kan helpen. Hij : Oké,doe maar. Zij trekt zijn handen tussen zijn benen vandaan en legt ze naast hem neer. Ze doet voorzichtig zijn broek los, steekt er haar hand in en begint zachtjes met een massage van zijn mannelijkheid om de pijn weg te nemen. Na enkele minuten zegt zij: En, voelt dat niet beter?Hij: Jawel… maar ik denk dat mijn duim nog steeds gebroken is.
Fokko Fokma
Fokko Fokma - belangrijke opmerking
Kwik glijdt morgenavond om 20.00 uit over de kwak van Kwek!
Dagmar
Dagmar - jouw piemel tegen haar gevoelige plekje
Veel toys die vrouwen in hun slaapkamer gebruiken, verwennen de G-spot. Het gevoelige plekje ongeveer 3 cm in haar vagina. Om haar g-spot te verwennen heb je dus geen Tarzan pik nodig. Het is slechts een kwestie van de juiste standjes uitkiezen. Als je safe wilt spelen laat je haar bovenop zitten zodat zij er zelf voor kan zorgen dat jouw piemel tegen haar gevoelige plekje wrijft. Wil jij het hef in handen nemen? Probeer dan eens te body surfen of het standje G-Diep.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook