This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Caecilia
Caecilia - 1 Item
Hey stoute mannen. ik woon nu tijdelijk in Groningen. Ik houd van wandelen, de natuur en sex- reizen, een goed gesprek (met eventueel een goed glas wijn), lekker koken, en lekker (uit) eten (gaan). Ik zoek een eerlijke levenslustige, zeer potente man, leeftijd vind ik niet zo belangrijk. Hoor ik je? Of zie ik misschien een bestelling van je??
Caecilia
mijn ondergoed
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - 5 basisgroepen
TNO is tot de conclusie gekomen dat de penis onder te verdelen is in vijf basisgroepen: 1. Small 2. Medium 3. Large 4. Oh mijn God! 5. Verrek! Zijn ze er ook in het wit? Ik val dus ini categorie 5! jij?
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - eine Warze auf dem Penis
Zwei Freundinnen unterhalten sich über ihre Ehemänner.Sagt die eine: "Ich habe nie behauptet, dass dein Mann eine Warze auf dem Penis hat, ich habe nur gesagt, dass es sich manchmal so anfühlt!"
Winston
Winston - raadsel
Wanneer verdient een vrouw een etentje met hanensoep (=Kippensoep met balletjes)bij kaarslicht? Tijdens een stroomstoring natuurlijk!
Mevrouw Suraboeja
Mevrouw Suraboeja - fuckbuddy
Hallo mannen! Ik heb ruim 4 jaar een fuckbuddy gehad.. veel met hem meegemaakt en geexperimenteerd.. gevolg..nu ik een relatie heb mis ik hem ontzettend!!! dit omdat mijn vriend weinig zin heeft in sex en al helemaal niet wil experimenteren.. Is er nog iemand beschikbaar? het jeukt weer.....
Van Bafdonk
Van Bafdonk - Kamer te huur een leuke date
Wilt u graag genieten van uw partner dan hoeft uw geen dure hotel kamer te huren bij ons kan dat per uur afgesproken worden. Op uw verzoek serveer ik ook een biertje of een wijntje.. bellen svp één uur van te voren en zelf schoonmaken godverredomme!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook