This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ebba
Ebba - 1 Item
Ja lieverd, je hebt het goed gelezen. Ik ben ook biseksueel. Het klinkt heel anders in de oren, maar het is een heerlijke situatie om in te leven hoor. De mannen weten het tenminste dat gevoelens nergens anders zo goed tot uiting komen dan bij een vrouw. Het enigste dat ik zou willen proberen is eens een lekkere trio van twee vrouwen en een man. Wat zeg jij ervan? Verder ben ik een heel gezellige dame, heel goed in de omgang. Hoor ik nog wat van je?? Kusje xxx
Ebba
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - genot of de schrik
Goed, dus op het moment dat een dame klaar komt, druk ik altijd nog snel even een vinger in haar kontje! Bij mij gillen ze het dan meestal uit, of dit nu van genot of de schrik is, daar kom ik daarna meestal wel snel achter…..
Lance
Lance - bh-maten
Ooit afgevraagd waarom ABCDEF als BH-maten gebruikt worden? A = Amaai is da alles B = Bijna zichtbaar C = Chique dinges D = Dikke loezen E = Enorme tieten F = Fake p.s. Mijn vrouw heeft F!
Bambie
Bambie - tips
hey allemaal,ik heb helaas last van een schaamlipprobleem. ik zou ook heel graag de operatie willen maar ik durf het aan niemand te vertellen. heb je tips?
Ronnie en Lau
Ronnie en Lau - zoek locatie~
Hallo. Wij zoeken een leuke locatie, Waar wij "een paar keer per maand" (of eenmalig bij iemand thuis) Discreet een privé feestje kunnen regelen. Voor vier tot maximaal acht (a tien) personen. (Datums in overleg) Liefst een gezellige (vakantie-) woning of huis, In de regio Haarlemmermeer, Amstelveen, Haarlem. Een grote verwarmde ruimte die, in samenwerking, te verbouwen is voor feestjes van een "privévereniging, Een clubhuis zou ook geschikt zijn. Hebt u een locatie die u ter beschikking kan stellen. Al dan niet als degene die de mensen ontvangt en gezellig meedoet. De eerste keer bent u het “proefkonijn”.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook