This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Eostre
Eostre - 1 Item
EEN HELE STOUTE MAN GEZOCHT Ik ben een stoute dame die houdt van stoute en spannende dingen ;) Zegt dat een beetje wat over mijzelf? Ik ben single, dus dat zit voor jullie mannen al goed. ik ben dol op sex en alles erom heen. Ik ben niet van keihard sm. ik houd wel van doggystyle, missionaris en bondage. Ik hou er wel van om flink stevig aangepakt te worden! Mijn hobbies: Alles wat god verboden heeft! Ik ben dol op grote mannen, beetje ongeschoren, als het kan wat groot geschapen. Ofwel,"impress me"! Je bent hygienisch, niet te extreem, en woont niet te ver weg tenzij je bereid bent lange afstanden te reizen. Spreekt je dit aan laat dan even wat van je horen via jouw bestelling!
Eostre
mijn slipje gaat uit!
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

Gemma
Gemma - de oorlog
Na het gesprek met mijn pooier was ik aangenomen en was deze klant dus mijn eerste. Ietwat zenuwachtig maar wel vol goede moed zat ik op die bewuste zaterdag in een gigantisch penthouse te wachten op een man die op donkere vrouwen viel. Toen hij binnenkwam zag ik een donkerharige man van rond de 50 jaar. Hij leek me direct erg aardig. Hij vertelde dat zijn naam Dirk was en dat hij uit nostalgie op donkere vrouwen viel. Dat kwam, volgens hem, door de oorlog. Ik verzon snel een ander onderwerp, want ik wist niet of dit nu het onderwerp was waarvan je in the mood zou raken...
Frank Fukking
Frank Fukking - hond
Iedereen die een hond heeft noemt hem "Rakker" of "Pluto". Die van mij noem ik "Seks". Nu brengt Seks mij vrij regelmatig in verlegenheid. Een voorbeeld: Toen ik naar het gemeentehuis ging om een vergunning op te halen voor mijn hond, zei ik tegen de bediende: "Ik wil graag een vergunning voor Seks."
AD
AD - Dispensers voor professioneel gebruik
Ik vind het zeer belangrijk om tijd en moeite te steken in het wassen van mijn DONG! . 'Even snel' je DONG wassen en hem dan gelijk in je SLIPJE terugstoppen bestaat er bij mij eigenlijk niet meer bij aangezien mijn DONG dan niet goed wordt gewassen. Bij het gebruik van alleen water is een DONG vaak nog niet hygiŽnisch schoon. Het is ook aan te raden om (voordat je iemand gaat vingeren) antibacteriŽle handzeep te gebruiken. Spoel eerst jouw DONG onder de kraan. Was jouw DONG goed en grondig met zeep en spoel de handen daarna ook grondig af. Ook is het belangrijk om een schone, droge facial tissue te gebruiken om jouw DONG mee te drogen.. Met gebruik van handzepen en handdesinfectie middelen verwijderd u een groot deel van het sperma op uw DONG en voorkomt u zo tevens dat u bacteriŽn en virussen verspreid. Goede hygiŽne begint immers bij u zelf!
Guido en Joske
Guido en Joske - Op zoek naar een ruimte
Wij,een heel discreet en zeer net stel en ,zijn op zoek naar een niet al te duren ruimte(bv woning of kamer of zolder )absoluut GEEN studentenkamer! .Liefst in NB omg Breda. Deze ruimte willen we graag gebruiken voor bdsm. Het is voor eigengebruik,dus NIET voor commerciŽle doeleinden !!!!! Kenmerken: trapeze, tuigage schommels en een stoel met dildo erop!
Elmer
Elmer - weer eens een gedragen slipje gehaald
Laatst ook weer eens een gedragen slipje gehaald en nu bij een Roemeens meisje! (ik schat 20 jaar 165 cm, 47 Kg, maatje 32 B-cup, zwarte haren en gitzwarte cat-eyes) Ik schrijf: volledig mijn doelgroep. Heel leuke spontane meid, ze spreekt goed Engels en na wat small talk de kamer opgegaan om haar direct van haar slipje te ontdoen. Heel goede sessie mee gehad, waarbij een leuk detail aan de kamer was, dat er een spiegel parallel aan het bed hing, zodat je ook visueel kunt meegenieten. Tja, ze kan super pijpen, maakt goed oogcontact. Bereidwillig stak ze ook haar kleine kontje richting spiegel, zodat ik volledig zicht had en tussen haar gespreide beentjes toegang had tot haar smakelijke naturel natte poesje, terwijl ze me met een lekker gekromde holle rug verder oraal verwende. Daarna gewisseld in een lekkere 69-beurt en na diverse posities. (bijna het rubbertje van mijn DONG afgespoten!) Door alle verwachtingen en uitstel was de nood wel heel hoog geworden. Voor mij stond het vast: Deze sessie met zou zeker op korte termijn herhaald worden!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook