This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Franziska
Franziska - 1 Item
Ik ben een sexueel actieve onderdanige vrouw geworden! Na mijn scheiding ben ik de eigenaar geworden van een prachtig chalet in Voorthuizen en deze gebruik ik om de spannende dingen uit mijn leven een plekje te geven. Ik woon normaal in Amsterdam, maar ben bijna elk weekend in Voorthuizen te vinden. Over jou: In mijn chalet ontvang ik leuke mannen, stellen of vrouwen die het spannend vinden om mijn op een dominante manier aan te pakken. Jullie geven me opdrachten en ik stel me zo nederig mogelijk op. Eventueel kan ik me ook verplaatsen. Mijn hobbies: Naast mijn gewone leventje als moeder van twee kinderen ben ik dus een sexueel actieve onderdanige vrouw. Dit is mijn hobbie, mijn passie en een deel van mijn leven! Op verzoek kan ik ook extra bloot foto's sturen!
Franziska
mijn onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - biljarten met een stuk touw
Hey Hoppema! ik heb na zeer lange tijd weer eens sex gehad met een meisje! De 1e keer was ik erg nerveus en kwam hij niet omhoog dus dacht ik ja zal wel goed komen. De tweede keer (dus na 2 weken) probeerden we het nog keer en nee hoor ook weer niet omhoog :S . Lekker vaag dus allemaal! De 3e keer (weer na 2 weken) toen werd hij zowaar wel iets stijver maar het leek nog net op biljarten met een stuk touw en ook kwam ik niet klaar. En toen, de 4e keer, wat denken jullie wat? Ja hoor! precies zelfde als de 3e keer…. Nu vraag ik me af: kan het dan zijn van wegen de zenuwen?? Want als ik zelf masturbeer dan kom ik zo klaar en is het geen enkel probleem. Ik hoop ook dat iemand mij hier mee kan helpen. Denken jullie dat een heuse Penis strap Cotton Adjustable kan helpen? Alvast bedankt weer!
AD
AD - party service
Altijd al iets meer willen weten over Erotiek, Sex, Toys ect. ect… Altijd al eens op een leuke manier inkopen willen doen, gezellig met vrienden Of kennissen. Altijd al eens je stoutste dromen uit willen laten komen en naar huis gaan met een mooie vibrator waarvan wij er heel veel soorten bij ons hebben. Het kan allemaal!! Laat eens een leuke erotische party bij u thuis komen, en zie wat er allemaal verkrijgbaar is in de wereld van de erotiek! Toys, games, fun artikelen,en zoveel meer. Geniet en laat vele artikelen voorbij komen, die u zelf aan kunt raken, en ik kan ook laten zien hoe deze werken. Meer weten?? Bel me gewoon!
Wendy Kokring
Wendy Kokring - Het nerveuze type
Een vriendin van mij schreef mij een brief over haar vriend AAD. Hij is een beetje een stuntelaar en het komt over alsof hij geen flauw idee heeft waar hij mee bezig is. Ik schreeft terug: Hij is waarschijnlijk heel onzeker over zijn bedprestaties en wordt nog zenuwachtiger van het idee dat jij het misschien niet lekker zult vinden. Stel hem daarom op zijn gemak. Vertel regelmatig hoe geweldig je hem vindt en hoeveel je van hem houdt. Maak het tijdens de daad ook een beetje gezellig met wat kaarsjes en een lekker muziekje zodat de sfeer wat minder gespannen is.
Kiki Beurtens
Kiki Beurtens - fuckbuddie
Hier nog wat tips voor een fuckbuddie 1. Hij moet single zijn: je hebt geen zin in gezeur van zijn vriendin. 2. Je moet hem seksueel aantrekkelijk vinden, plat gezegd: geil van hem worden. 3. Hij moet je seksueel kunnen bevredigen: wat voor zin heeft het anders? 4. Hij moet bij je in de buurt wonen: want als jij zin hebt in seks, moet hij wel binnen 30 minuten op jouw stoep kunnen staan. 5. Hij moet aardig en leuk zijn (vandaar de 'buddy'), maar niet te leuk: je moet absoluut niet verliefd op hem worden. 6. Ook andersom: hij moet je leuk en lekker vinden, maar niet verliefd op je zijn of worden. 7. Je moet je op je gemak bij hem voelen, zodat je helemaal los kunt gaan. Zo/n beetje iedere man die hier slipjes koopt komt er dus voor in aanmerking!
Elmer
Elmer - MIJN DONG
Als je merkt dat ik bijna gaat komen, kun je sneller met je hand over MIJN DONG bewegen. Als ik bijna kom is het niet meer nodig om de hele TAMP te masseren, maar concentreer je op mijn eikel. Masseer gewoon mijn eikel wat sneller en voor je het weet komt ik al klaar. Kijk wel waar je naar toe richt als ik kom, dat voorkomt dat ik weer “per ongeluk” in je oog spuit………

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook