This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gertruda
Gertruda - 1 Item
Wie durft met mij naar de saua? Dus wie durft er met mij de sauna in? Ik heb foto's in me profiel staan en kan nog meer foto's sturen als je dat leuk vindt. De sauna die ik op het oog heb is Elysium in Bleiswijk, als je een andere drukke en mooie sauna weet sta ik daar ook voor open. Dit is niet mijn eerste oproepje op een erotische slipjessite, maar na een rustig jaar met een leuke vaste vriend heb ik nu weer zin om iets geils te gaan doen. Ik zou namelijk graag een keer samen met een leuke man, vrouw of stelletje naar een reguliere sauna willen gaan om daar samen spannende dingen te doen. Als er meer mensen aansluiten is dat natuurlijk leuk, maar in eerste instantie wij samen. Ik kies juist voor een reguliere sauna omdat ik dat het meest spannend vindt. Wie durft? Man vrouw of stelletje om mijn sauna wens in vervulling te laten gaan. Leeftijd zegt me niet zo veel, als jij of jullie er maar goed verzorgd uit zien. Stuur het liefst een foto mee (Beetje recent) zodat ik weet of ik je mijn type vind!
Gertruda
lekker slipje toch?
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - een gleufdier
Dag allemaal! Nu overweeg ik dus om ook een gleufdier aan te schaffen maar ik wil me er eerst een beetje beter in verdiepen voordat ik me weer wat vervelends op de hals haal.¬ Hebben jullie ook een gleufdier? Hoe vaak moet ze uit? Wat geven jullie te eten en waar heb je haar vandaan? Tips zijn van harte welkom!
Marlou Sommer
Marlou Sommer - lief stout sexdagboek
Laatst was ik alleen thuis en zat in de tuin op de schommel te genieten van het mooie weer. Toen de tuinman voorbij kwam werd ik ineens bloedgeil. Ik was nog fris en wilde nu wel eens weten hoe het zou voelen om een pik in mijn kutje te hebben. Ik begon zachtjes aan zijn pik te trekken en hem daarna te pijpen. Ik stak mijn kontje omhoog en smeekte om zijn pik in mijn maagdelijke spleetje. Al snel neukte ik op volle toeren en kon er geen genoeg van krijgen. Het tempo ging omhoog hij spoot zijn zaad in mijn gezichtje. Morgen weer een verhaaltje….
Carl
Carl - banken
Banken hebben de krediet crisis veroorzaakt. Een voorbeeld: Een bankier loopt over straat en ziet een briefje van 50 euro liggen. Blij met zijn vondst, stopt hij het biljet in zijn portemonnee, waarin zich ook een briefje van 100 euro bevindt. "Ha! Ik had 100 euro, toen vond ik 50 euro, dus mijn bezit is met maar liefst 50% toegenomen." Thuis aangekomen wil hij net zijn vrouw het goede nieuws vertellen, als hij er achter komt dat er een gat in zijn portemonnee zit. Helaas is het 50 euro biljet verdwenen. "Ik had 150 euro", denkt de bankier, "ik ben 50 euro kwijtgeraakt, dat is een verlies van 33%. Oh, nou ja, ben ik er toch nog 17% op vooruit gegaan."
Anneloes
Anneloes - intiem geschoren
Wilt u ook eens intiem geschoren worden?? Dan bent u bij mij aan het goede adres! Ik scheer al jaren discreet mannen, vrouwen en stellen. Gratis bij u thuis. En als u wilt kunnen er ook foto,s van de scheersessie gemaakt worden. Ik zeg altijd maar zo: de kunst van jongleren is niet het vangen van de ballen, maar het op tijd loslaten!
rio
rio - fotoshoot
Uit onderzoek is gebleken dat vrijwel iedereen wel eens experimenteert met het maken van erotische foto's. Het is enorm spannend om je eigen pornografische fotoreeks maken. Het heeft echter één nadeel. Je moet poseren/acteren en tegelijkertijd foto's nemen. Als je wilt kom ik bij je thuis om de camera vast te houden (of jij houdt hem vast en dan poseer ik, whatever……)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook