This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bo
Bo - 1 Item
Wil jij ook niet eens aan een lekker slipje vol met geile sapjes van mij willen ruiken en likken bestel dan een lekker slipje bij mij je krijgt er een mooie foto bij zodat je kan zien hoe nat ik hem voor jou maak.En jij mag zeggen hoelang ik het slipje/string voor je moet dragen....kusje Bo
Bo
onderbroek
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Marc Zoon
Marc Zoon - zwoele avond
Laatst zat ik met dit meisje op de veranda alleen werd deze zwoele avond net iets te vroeg onderbroken omdat ik niet genoeg glijmiddel op de juiste plaats had.....
Ronald
Ronald - huis
Wat is het tegenovergestelde van het Blijf-van-mijn-lijf-huis? Kom-in-mijn-kut-hut
Allison Taylor
Allison Taylor - Mijn ideale TAMP
Mijn ideale TAMP voor thuis is een echte volhouder. Ik wil als ik lekker ga, wel lang door. Ik vind het een echte afknapper als een man niet lang kan. Ik heb nog nooit een vriendje gehad die langer door kon dan ik zelf al wou. Bij klanten gaat dat anders. Daar wil ik een tevreden eind aan hebben. Daarom heb ik daar liefst mannen die makkelijker komen.
AD
AD - lubetube
Dan zeg ik : Lube Tube : Voor wie z'n zwoele avond steeds werd onderbroken doordat er net weer iets te weinig glijmiddel werd gebruikt is er nu een handige oplossing. Met de Lube Tube plaats je 't glijmiddel namelijk precies waar je het 't hardst nodig hebt! Naast dat de Lube Tube enorm praktisch is, het ook nog eens veiliger voor de sex. Het is namelijk heel belangrijk om altijd genoeg glijmiddel te gebruiken om interne scheurtjes/beschadigingen te voorkomen. Met de Lube Tube kun je jezelf (of partner) van binnen goed voorzien van de nodige glijmiddel. Het is veiliger en je kunt langer geruisloos genieten met je partner. Hervulbaar Hersluitbaar Makkelijk schoon te maken en ook geschikt voor in de vaatwasser. 2 Lube Tubes per verpakking Lengte 8 cm Diameter 1 cm. (deze liggen voorin, naast de Brinta)
Elmer
Elmer - een remspoor in de WC
DAG GUYS! Remsporen zijn bij mij uiterst zeldzaam. Na een dag lijkt mijn onderbroek nog steeds schoon door afwezigheid van een remspoor. Ik doe mijn eigen was. Als ik samen zou wonen blijf ik mijn eigen was doen. Een veeg na het poepen vind ik niet voldoende. Ik ga door met vegen totdat het closetpapier na grondig vegen schoon is, mmmmmmm. Enne, een remspoor in de WC verwijder ik direct altijd na poepen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook