This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Chloris
Chloris - 1 Item
En toen liet hij mij zitten.... Hoi leuke mannen / jongens, ik ben sinds een aantal dagen weer single. Ineens liet hij mij zitten voor een dame die hij plotseling via deze site heeft leren kennen (agaath bezemer) . Een flinke domper natuurlijk. Maar ik laat mijn hoofd niet hangen en dacht: Wat hij kan kan ik ook. Dus heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en besloten ook een slipje te plaatsen. Ben jij een leuke jongen/man die het leuk vind om eens wat leuks / spannends te ondernemen zonder verder meteen gebonden te zijn? Dan ben ik opzoek naar jou!
Chloris
mijn slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - klusjes
dag dames, ik zou ontzettend graag bij een lieve vrouw willen schoonmaken of klusjes doen. je mag me betalen met of een ero massage of heerlijke sex. ik kom ook bij dames thuis voor een lekker sexbeurt of gewoon om een gezellige avondje te hebben (bordspelletjes) . wil je me hebben als gigelo? dat kan ook! wat anders in gedachten? vraag gerust misschien vind ik dat wel wat en kom ik langs, de balletjes weer!
Guy
Guy - Rukken bij de kapper
Rukken bij de kapper vind ik wel spannend. Onder dat schort, en dan niets laten merken! (en dan de kapster die zich dan eind van de dag afvraagt waarom er van die harde plekken in het schort zitten..)
Elizabeth Jean Poepjes
Elizabeth Jean Poepjes - huwelijkscricis
Een stel heeft een huwelijkscrisis, omdat hij alleen maar bezig is met zijn fiets en geen oog meer heeft voor zijn vrouw. Na een tijdje besluiten ze hiervoor in therapie te gaan.De therapeut hoort het verhaal van de man, dat alleen maar over mooie fietsen gaat, aan en neemt een besluit. Hij neemt de vrouw bij de hand, trekt haar mee, duwt haar tegen het bureau en geeft haar daar een gigantische beurt. De vrouw is even overrompeld, maar geniet tenslotte toch volop. "Kijk," zegt de therapeut na afloop tegen de man, "dit heeft uw vrouw dus minimaal driemaal per week nodig!" De reactie van de man: "Nou, op dinsdag en donderdag kan ik haar wel komen brengen, maar de rest van de week moet ik fietsen".
Martine Versluis
Martine Versluis - schaamlipcorrectie
Ik loop zelf al zeker 10 jaar met een schaamlipprobleem rond. Maar bij mij willen ze de ingreep niet vergoeden, ik zou het volgens dokter Hans willen omdat het hip is? en het zit allemaal maar tussen mn oren en "ze" hebben me ook nog een beetje bang gemaakt voor de ingreep! Zelf heb ik er ook het geld niet voor, maar "normale" dingen als fietsen, seks, ander ondergoed dan boxers en strak zittende broeken zit er voor mij echt niet in :(
Elmer
Elmer - geile oma's
Hallo Allemaal! Welke geile oma's hebben er weer eens zin om te kijken van wie de kleur van haar slipje het best past bij de kleur van mijn lakens?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook