This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pietsje Feenstra
Pietsje Feenstra - 1 Item
Dag Snifters! Ik heb, als n van de weinige hier,nog steeds mijn natuurlijke borsten, ontvang tussen 10 en 22u in huiselijke sfeer in de omgeving van Nijmegen. Alles is bespreekbaar, uitgezonderd de gebruikelijke taboes: o.a. extreme SM, kinderen, dieren, scat en bloed. Ben zelf versa, Er zijn met mij veel mogelijkheden. 75 euro p/u,100E/90m voor meerdere uren wordt speciale prijs afgesproken. alleen bellen met nummer herkenning. discretie en hygiene zijn gewaarborgd (zeep!) . wel graag 2 uur op voorhand bellen en ABSOLUUT GEEN GE'SMS OF PRIVEE NUMMERS voor een geile lekker relaxte ongeremde date maar 1 adres, bel me dus snel als je eens heerlijk verwend wil worden door een klasse dame natuurlijk~ !
Pietsje Feenstra
slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Peter Reetveter
Peter Reetveter - kale foef
Zo is onze AAD bezig de campagne een klein beetje aan te passen, wanneer er een fan langskomt. De prachtige Chiauw LI is pas 28 en wil dolgraag dat onze AAD een fotoserie van haar maakt. Ze heeft zich, speciaal voor deze gelegenheid, bloedgeil aangekleed. Nu ze er toch is, laat hij haar gillend van genot, hete sapjes uit haar kale foef spetteren. De dag van dit bloedgeile sletje kan niet meer stuk!
NICO
NICO - geen paydates
Hallo allemaal. ik ben een goed uitziende man die op zoek is naar een leuke vrouw voor een relatie of vriendschap.geen paydates meer svp!
Shenise King
Shenise King - sexclub
Laatst was het ook een keer mijn beurt om op de tafel te gaan liggen in de sexclub! . Het was heerlijk om vier handen over mijn lichaam te voelen glijden. Af en toe voelde ik een hand over mijn billen langs mijn schaamlippen gaan. Ik draaide me om en ze begonnen beiden mijn borsten te masseren. Ik voelde de vingers van Mark in mij glijden terwijl Vera mij zoende en mijn borsten streelde. Ik zag hem achter haar gaan staan en zij begon niet lang daarna hevig te kreunen. Hij kwam in haar en zij kreunde steeds harder, waarna ze niet lang daarna, met de vingers van haar man nog steeds in me, hevig in mijn armen klaarkwam. Het was ontzettend opwindend om een vrouw in mijn armen, genomen door haar man in mijn armen te voelen klaarkomen. Vervolgens verwenden wij Mark tot hij klaarkwam. Hij bleef nog even heel voldaan liggen en bijkomen van de ervaring die wij zojuist met zn drien hadden beleefd. We rookten nog een sigaretje, dronken een glaasje wijn, kletsten nog een beetje en genoten alle drie nog even na van de beleving. Ik kleedde me aan, zoende beiden nog even op de mond en bedankte voor de fijne avond...
Jacob
Jacob - Een man is een jager en wil scoren
Een man is een jager en wil scoren! maar als je, net zoals ik, wat ouder wordt gaat het jagen minder worden en neemt alleen het knuffelen toe. Ik ben wat ouder en kan het weten. De beste sex heb ik altijd gehad als ik in een Topje (Latex Look Zwart) mijn favoriete parenclub binnenkwam. Dit sexy korte topje verkoop ik nu! Het sluit strak aan, en jouw schouders lijken extra breed door het mouwloze strakke korte topje. Het topje sluit aan de voorkant met een ritssluiting. Het topje is ook mooi te combineren met een bijpassende latex slip, short of een heuse string!
victor
victor - 100 keer gedekt
Op een weiland staat een stier met een bord erbij: "Deze stier heeft het afgelopen jaar 100 keer gedekt." Een fietsend koppel stopt, de vrouw stapt af, wijst op het bord en zegt: "Nou Jan, da's twee keer per week! Daar mag je best wel eens een voorbeeld aan nemen!" Jan zwijgt en stapt weer op zijn fiets.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook