This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Arabelle
Arabelle - 1 Item
tja, Ook Ik houd ervan om lekker lang en hard geneukt te worden. Pijpen is ook een van mijn specialiteiten, of heb je liever deepthroat! Ik doe alles om jou te verwennen. Spuiten mag je overal over me gezicht of in me warme mondje ! Zin in een trio ook dat is mogelijk. Alles is safe! Pijpen KAN zonder. Hygiëne staat bij mij voorop en dat verwacht ik ook van jou ! Anaal is niet (meer) mogelijk. Prijs is 150.- per uur. all inclusive 200.- ik kan privé ontvangen en verplaatsen. Verneem graag!
Arabelle
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Natasha Bindhi
Natasha Bindhi - fuckbuddie
Ook ik heb een fuckbuddy; Heerlijk toch?? , ik ga al 5 jaar met hem naar bed en inderdaad verder niets... Het is zoals al gezegd is, gewoon ongeremde sex met een vriend met iets. Geen verplichtingen, geen gedoe, alleen pure sex... Voor een single vrouw met eigen ambities is dat echt een juweeltje om te hebben:):) ik ben er blij mee!
Boudesteijn
Boudesteijn - Veel gestelde vragen aan Boudesteijn
Via de redactie ontving ik van een trouwe bezoeker de volgende vraag: Beste Boudesteijn, mag een gleufdier nu gewoon vrij of moet ze aan de ketting? Mijn antwoord: Het antwoord hierop hangt altijd van de fokker af! Is het een verticale of een horizontale gleuvenfokker?? Mail even dan zal ik je direct berichten…
Deiondre
Deiondre - k ben een ondeugende meid
*******Hoi schatje******** Ik ben een ondeugende meid die heerlijk geil is, Wil je een ondeugend gesprek of wil je een “ei” kwijt bij mij, alles kan en mag besproken worden niks moet alles mag, En het blijft lekker tussen ons, Kom je mij lekker verwennen. Dan verwen ik jou met een heerlijke pijp beurt. laten wij tweetjes ons lekker geil maken, En heel misschien komen wij dan tot een hoogte punt, Geile Groetjes kusjes tot zo xxx
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - nieuw treds
Nieuwe trend in deze tijden van crisis: klusjesmannen, boek-houders en tuinmannen in 'natura' betalen. Ofwel: mevrouw een keurig aangeharkte tuin, meneer een fijn stukje sex. Niets mis mee toch?
Mats
Mats - fluiten
In de trein zit een man tegenover een mooie jongedame met een piepklein mini-jurkje aan. Opeens gaat zij verzitten en ziet hij dat ze geen broekje aan heeft. Zij ziet dat en zegt: "Meneer, Kijk u naar mijn poesje?" "Sorry, ik zal niet meer kijken", zegt de man. "Geeft niet", zegt de vrouw, "ik kan er kunstjes mee. Kijk maar...Ik laat hem een kusje geven." De man ziet de vagina een kus beweging maken en is zeer onder de indruk. "Kijk", zegt de vrouw, "hij kan ook knipogen." En ja hoor, hij ziet verbaasd dat de vagina een knipoog geeft. "Kom naast me zitten", zegt ze en de man gaat naast haar zitten. "Wil je er een paar vingers in steken?" vraagt ze.Verbijsterd zegt de man: "Allemachtig, kan hij ook nog fluiten?"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook