This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Fastreda
Fastreda - 1 Item
hoezo koud buiten? Ik hoop dat jij je ook niet laat weerhouden door de kou en sneeuw want ik wil alle dagen van het jaar buiten sex hebben, sterker nog hoe kouder hoe geiler ik het vind! Ben onwijs benieuwd of ik een leuke man tref hier die er hetzelfde over denkt als ik. ik ben wel half Russisch dus daar moet je wel tegen kunnen. Als je een leuke bestelling stuurt zal ik mijn slipje extra laten ruiken. Tot snel?
Fastreda
stout slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Bennie Dom
Bennie Dom - vrouwtjes
Hallo Vrouwtjes!! ik zie jullie zo graag en houd er ook van jullie te verwennen! Maaaaaar ik word natuurlijk ook door jullie graag verwend,als jul lie dat zien zitten lets gets fisical dan . Hughs&Kisses
Hans Klok
Hans Klok - Boxers, sStrings, hipsters
Hey allemaal! Ook ik vind het super geil om mijn gedragen boxers en slipjes naar je op te sturen! Ik draag ze voor zolang als je wilt, zodat ze heerlijk ruikend naar je worden opgestuurd.Boxers, sStrings, hipsters, elk soort panty naar keuze, in elke kleur. Je krijgt er sowieso een foto van als bewijs dat ik ze heb gedragen. Voor een gedragen item vraag ik 25,- incl verzenden. Ps. Ik verzend sinds kort ook naar mannen!
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - ik weet waar je woont
Een jongetje zit bij een vrouw van lichte zeden voor de deur te spelen. Daar kwam de "Klant" naar buiten en deed net alsof hij de jongen niet zag. Maar de Jongen riep hem toe: "Ik weet wat jij gedaan hebt daar binnen!"Man: "Dan geef ik jou 5 Euro en dan hou jij je mond." Toen de man twee straten verder liep hoorde hij het jongetje weer achter hem roepen: "Ik weet toch wat jij gedaan hebt. Ik ga het iedereen vertellen."Man: "Dan geef ik je 10 Euro en dan wil ik je niet meer zien!" Toen de man bij hem thuis voor de deur stond kwam weer het jongetje achter hem aan en schreeuwde. "Nou weet ik waar je woont ook!" Man: "Nou geef ik je nog een keer 10 Euro en dan ga je spelen, anders wordt ik echt boos!" Thuisgekomen vertelde het jongetje hoe hij 25 Euro verdiend had. Maar zijn moeder zei hem dat hij zo niet aan geld mocht komen en maar naar mijnheer pastoor moest gaan om hem de biecht af te laten nemen. Dus zat het jongetje in het biechthokje en daar ging het luikje open. Waarop het jongetje zegt: "Nou weet ik waar je werkt ook!"
Zara Gloverts
Zara Gloverts - fuckbuddy?
Een fuckbuddy? Ik heb er twee, en een derde als reserve.Heel erg belangrijk om die altijd in tijden van droogte bij de hand te hebben. Mannen die ik al jaren ken, ook verstokte vrijgezellen, dus altijd wel 'beschikbaar'...mannen die ik vertrouw, en ook nog mee eet en mee praat! En leuk ook! Ik heb ook de one-nightstandtijd gekend, maar dat is uiteindelijk een heel leeg iets, even heeeel erg leuk, en daarna een gevoel van...blh, nooit meer.
Milo
Milo - de pil
Hier een boodschap voor alle mooie mesjes: Als je niet de pil slikt word je vandaag alleen maar gelikt

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook