This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Berdina
Berdina - 1 Item
Ik ben ongehuwd en helemaal gek op neuken. Jong of oud, het maakt mij niet uit, zolang je weet wat je doet in bed. Ik zoek iemand die er ook lekker lang mee kan gaan tijdens het spelen..Vertel me gerust wat je lekker vindt, dat vind ik lekker geil om te mogen weten. Geen taboes!! Herken je jezelf in mijn bericht, dan hoor ik dat graag.. Geile kusjes.
Berdina
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - dokter serge
Dokter Serge heeft sex gehad met één van zijn patiënten en hij voelt zich al de hele dag schuldig. Het maakt iet uit hoeveel moeite hij doet om het te probeerden te vergeten, zijn schuldgevoelens zijn gewoon te groot. Maar, af en toe hoorde hij een stemmetje in zijn hoofd dat probeert die schuldgevoelens kwijt te raken: "Serge, maak je geen zorgen! Je bent niet de eerste dokter die met één van zijn patiënten sex heeft gehad en je zal ook niet de laatste zijn. Je bent nog vrijgezel ook! Laat het maar gaan!" Maar dan hoorde hij altijd weer dat 2e stemmetje dat hem terug in de realiteit schopt: "Serge.......je bent dierenarts...."
Brooke Snackberry
Brooke Snackberry - lekkere stoute stoeipoes
CAM/ZONDER CAM, super geil en een lekkere stoute stoeipoes. Heb jij zin om heerlijk klaar te komen zonder schuldgevoel?? Deze stoeipoes is altijd SUPER nat! grote ronde borsten Met stijve stepels erop! Wil je die niet heerlijk aflikken. Laten we samen tot een hoogtepunt komen....mmmmm
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - groepsseks
Wat zegt een worm tegen een pot spaghetti? Joepie groepsseks!
David
David - plassex
Ben jij ook nieuwsgierig naar plassex? Wil je je lunchpauze wel eens anders invullen als die saaie kantines ? Kom eens gezellig bij mij langs. Ik ontvang je bij mij thuis in een warme gezellige kamer vol met spanning en erotiek. Hoor ik van je ?
Felcia
Felcia - mijn man
Mijn man is nog nooit zo fanatiek geweest op sexgebied, maar we hebben zeker wel betere tijden gehad! nog nooit echt wat ik altijd heb gehoopt, maar hoefde niet de klagen toen.. ik probeer hem dan te verleiden, ga hem maseren hem zoenen, maar hij reageert er niet op, dus dan voel ik me meer vreslijk voor lul staan. en als hij dan niks terug doet of niks laat merken kap ik er weer mee, dan word de zin bij mij ook minder, :S

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook