This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Binga
Binga - 1 Item
Als ik uitga met mijn vriendinnen dan hebben de mannen altijd aandacht voor hun en niet voor mij. Soms denk ik wel eens dat het aan mij ligt en dat ik niet knap genoeg ben. Of misschien doe ik er zelf te weinig voor. Ik ben echt wel eens stout.. Ik zou wel graag willen weten of hier wel iemand is die mij aandacht zou willen geven en contact met mij zou willen hebben. Als dat zo is dan hoop ik dat je mij een berichtje wilt sturen of een slipje van me wilt kopen en dan zien we wel.......
Binga
mijn broekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marco
Marco - an nature wat preutser
Vrouwen, zoals mijn vrouw, zijn van nature wat preutser dan mannen. Mannen tonen haantjes gedrag en laten daarbij graag zien wat ze in huis hebben. Vrouwen houden hun kwaliteiten vaak liever voor zichzelf. Meestal is dit geen probleem, maar in de slaapkamer kan deze preutse eigenschap nog wel eens lastig zijn. Want ook jij bent beter in bed wanneer jij je op je gemak voelt met je eigen lichaam!!!!!
Fokko Fokma
Fokko Fokma - klein handddoekje
Heeft iemand hier al eens geprobeerd om nieuwe dingen in de waagschaal te gooien? Speeltjes, rollenspel, dat soort dingen. Ik zou het hem niet gewoon vlakaf vragen, maar er een beetje creatief mee om te gaan. Een keertje geen slip aantrekken onder je rok, met enkel een heel klein handdoekje om uit de douche de woonkamer inlopen, een lekkere film huren, hem verrassen met een leuk speeltje (vibrerende penisring moet heerlijk zijn )... Laat het me weten, alsjeblieft!
Vloon
Vloon - buurman
Een bijzonder knappe vrouw belt aan de deur van haar buurman: "Hallo! Ik heb een ongelooflijk verlangen om mij te amuseren, mij eens flink te bezatten en dan de ganse nacht woest de liefde te bedrijven.. Ben je vanavond beschikbaar?" "Eeuuhhh.. nee!" stamelt de buurman overdonderd maar ook dol verrast en gelukkig."Mooi, zou u vanavond op mijn hondje willen passen?!"
Sanne Potsie
Sanne Potsie - schaamlipcorrectie
Ook ik heb nu 9 jaar geleden een schaamlipcorrectie ondergaan.Ik werd er door mijn gynaecoloog op geattendeerd.Nooit kon ik een string dragen fietsen was pijnlijk en ja ook de sex was geen pretje. Dokter Hans had het al vaker voorgesteld maar voordat ik zelf zover was zijn er toch nog een paar jaar overheen gegaan! .Nu achteraf ben ik net als jij alleen maar heel erg blij met deze beslissing. Mijn schaamlippen hebben geen flappen meer!
rio
rio - karige maaltijd
De meest karige maaltijd had ik laatst op een sexfeestje bij Boudesteijn. Na het betalen van de €60 entree en de vraag "Wass gibt's heutte zum Essen?" kreeg ik een menukaart van de plaatselijke shoarmatent voorgeschoteld, met de mededeling dat ie meestal rond 20.00 de bestelling komt brengen omdat ie dan maar één keer hoeft te rijden op zijn brommertje. Boudesteijn zei vervolgens ook nog dat ik als echte Duitser niet hoefde te verwachten dat het eten was inbegrepen in die € 60 entree!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook