This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ermentraude
Ermentraude - 1 Item
Hoi...iets over mezelf: ben overtuigd van mijn eigen capaciteiten, heb een goed stel hersens en ben niet snel van mijn stuk te brengen. Tenminste niet snel, maar met een man die ik leuk vind, gaat het dus fout. Ik ben nogal voorzichtig om hier herkenbaar op te gaan staan, maar ik vind dit een prachtige en toch wel spannende manier om die eerste moeilijke stappen vanuit mijn eigen veilige thuisbasis te doorlopen. Uiteindelijk hoop ik natuurlijk op een fantastisch, leuk, erotisch contact en wie weet vanaf daar, maar nu word ik misschien wel een beetje te positief;-)
Ermentraude
mijn slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Renate Goeroe
Renate Goeroe - probleem
Hallo allemaal .. ik heb een probleem met sex.In 2010 ben ik geopereerd en hebben ze mijn baarmoeder er uit gehaald. Vanaf dat moment is mijn libido afgenomen. Ik heb verschillende medicatie geprobeerd en ook heb ik er met mijn vriend over gesproken ... allen maar begrip van zijn kant. Maar we zijn nu meer dan een jaar verder en het word alleen maar vervelender, want de zin in sex is er nog steeds niet! Ik kan de zin er niet meer toe vinden... jammer vind ik het, en ook voor mijn kerel want voorheen waren we heel actief in het uitproberen van nieuwe en spannende dingen ... Nu is het saai... wie kan me helpen met een oplossing of middel dat mijn sex leven weer spannend en bruisend word.
James
James - dank u
Het is ergens rond 1860... In een trein in het wilde westen wordt de rust ineens verstoord door een pistoolschot. Midden in de trein staat een man die net in het plafond van de trein heeft geschoten en die zegt: My name is Jesse James and Im gonna rape all the man and rob all the women! Het wordt angstig stil in de trein als er een oud dametje opstaat en die zegt: Ik denk dat u zich vergist meneer. Ik denk dat u bedoelt..."Ze wordt onderbroken door een man die achter in de trein op staat en hevig met zijn armen zwaait: Tja, duh, hallloo mevrouw, Mike de Boer, zeg, meneer James weet heus wel hoe het hoort hoorrr, dank u!!!
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - sexcontact gewenst!
Ik zoek sexcontact Twee redenen waarom ik op deze site zit. Ten eerste, het moest van mn vriendin :p Tweede, ik ga wel uit, maar we gaan altijd met een grote meidengroep, dus jongens komen er niet aan te pas. En op werk zijn het allemaal van die achterlijke nerds!. Mag ik ook wat eens anders????
Bergenia
Bergenia - hitsige dame
hey hey geile mannen. super dat ge ook even komt kijken. ik ben een hitsige dame die echt opzoek is naar avontuur. hou er gewoon van, ben er gewoon verslaafd aan. voor meer info&foto's kunt ge me een berichtske sturen he!
bastiaan
bastiaan - tot aan je maag
Met een condoom om m'n kraag, douw ik hem zo tot aan je maag.....

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook