This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Deiondre
Deiondre - 1 Item
Hai hai...Zal mij even voorstellen .IK heet Deiondre .ik houd ervan om mooie lingerie te dragen .maar ook stoer lak. ik vindt het spannend om mij te laten zien aan jou Schat...lekker elkaar opwinden ,,, Ook beetje dominant, zit hier vol sensuele spanning op jou te wachten kuss en tot zo xxx
Deiondre
mijn slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Machiel Reservewiel
Machiel Reservewiel - Ich liebe locker, informell und freundlich
Der SAUNAclub von BOUDESTEIJN: stellt euch nicht viel davon vor...es hat sehr wenig cachet oder klasse. Aber irgendwie lockert den amateurismus mich auf, die eigentumer sind sehr nett, die maedels auch. Dann hat mann bei mir die erste runde gewonnen. Ich liebe locker, informell und freundlich, das finde ich hier genug.
Freddie
Freddie - die van mijn vrouw....
Een man komt 's avonds moe en uitgeput thuis. "Moet je horen," zegt zijn vrouw die popelt om haar belevenis te vertellen, "vanmorgen werd er aan de deur gebeld en toen ik opendeed stond er een man en die vroeg me: 'Heeft u een geslachtsorgaan?' Van schrik heb ik onmiddellijk de deur dichtgeslagen." De volgende avond vertelt zijn vrouw: "Die man kwam weer aan de deur en vroeg weer: 'Heeft u een geslachtsorgaan?' Weer heb ik de deur voor zijn neus dicht geslagen". De man spreekt met zijn vrouw af dat zij de volgende dag die vieze vent aan de praat moet houden. Hij zal dan achter de kamerdeur meeluisteren. De volgende dag is inderdaad de viezerik weer aan de deur. En weer vraagt hij: "Heeft u een geslachtsorgaan?" "Ja, hoezo?!" vraagt de vrouw, proberend het gesprek aan de gang te houden. Waarop de vreemde man zegt: "Mag ik uw man dan beleefd verzoeken of hij die van u wil gebruiken en niet die van mijn vrouw!"
Jan Peter Balkie
Jan Peter Balkie - sexprobleem
Wij zijn gelukkig getrouwd, maar hebben een sexprobleem. Ik als man kom veel te snel klaar en heb een erectieprobleem waardoor mijn vrouw nu al 7 jaar geen goede sex heeft gehad. Zij kan alleen lekker klaarkomen door het neuken zelf en wil nu een trio mmv om aan haar trekken te komen. Hoe kijken jullie daar tegen aan? Is dat een normale vraag?
Octaaf
Octaaf - AAD is lui
Het liefst ligt hij er als een zoutzak bij, terwijl jij bovenop al het werk doet. Hij kijkt nog net niet de voetbalwedstrijd terwijl hij daar ligt. Je komt eigenlijk nooit meer klaar, want hij doet totaal zijn best niet. Hebben jullie al lang een relatie en was dit vroeger anders? Praat er dan met hem over. Zeg bijvoorbeeld subtiel dat je het vroeger altijd zo leuk vond als jullie het op zn hondjes deden, of welk standje dan ook. Hij gaat het misschien ook weer leuker vinden om jou te laten genieten als je laat merken hoe lekker je iets anders vindt. Is hij nooit anders geweest? Je kunt het er met hem over hebben, wellicht dat hij het niet zo doorheeft en hieraan wil werken.
Notermans
Notermans - lekker recept
Het wordt weer winter dus tijd voor: Schedesoep met worst! Voeg de worst bij de schede en laat de soep nog 10-15 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de schedesoep in grote kommen met roggebrood met katenspek, mmmmmmm

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook