This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Herta
Herta - 1 Item
Hoi schat, ik ben een geile ervaren babe van 31 die lekker samen wil genieten. Mijn borsten zijn lekker groot, mijn kontje heerlijk rond en mijn kutje lekker nat. Dus heb jij een lekkere harde pik kom dan lekker geilen. Ben je een geile slaaf dan wil ik je lekker domineren. Een fetisj Vind ik ook geil. Wil je een gesprek over wat dan ook dan ben ik er ook voor je. Zo zie je maar mijn leeftijd zorgt dat ik lekker ervaren ben dus wacht niet langer en kom maar snel!!!
Herta
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Quintijn Halfmouw
Quintijn Halfmouw - met een oma onderbroek
Het gebeurt nauwelijks met een oma onderbroek, maar als deze dan toch een keer flink tussen je billen zit, dat is de beloning van het er tussenuit halen dubbel zo groot. Er is immers dubbel zoveel stof aanwezig om er tussenuit te halen. Je kunt het een beetje vergelijken met het uit je mond halen van een haar. Het voelt zo fijn als die eruit is. Laat staan als je in één keer 4 haren verwijdert…
Boudesteijn
Boudesteijn - iets te letterlijk!
Zo werd ik vroeger tijdens de rekenles altijd de klas uit gestuurd. Ik nam het aftrekken altijd iets te letterlijk!
Luc Coolman
Luc Coolman - raadsel
Op de 7de verdiepeing van de flat is een man met 2 kogels in het hart neergeschoten . Wat klopt er niet?? Zijn hart!!!
Pormankrofsktrum Stramprosky
Pormankrofsktrum Stramprosky - Vraagt de vrouw aan de man
Een getrouwd stel zitten samen op de bank. Vraagt de vrouw aan de man “Van wie zou onze dochter toch haar intelligentie hebben? Antwoordt de man “Ik denk toch echt van jouw, ik heb de mijne namelijk nog!”
Notermans
Notermans - aanranding
Een oude vrouw loopt het politiebureau binnen en wil aangifte doen van aanranding. De dienstdoende beambte kijkt haar aan en zegt dat ze even mee mag lopen. Hij parkeert haar in een spreekkamer en haalt koffie voor haar. Als hij tegenover haar plaatsneemt, zijn schrijfblok opent en vraagt: "Is het net gebeurd?"Antwoordt zij: "Nee al veertig jaar geleden, maar ik praat er nog zo graag over, hè?"
Nancy Pattion
Nancy Pattion - stuk schaamlip
Mijn sexbuddyAad heeft me de knoop doen doorhakken. Ik heb er ook al last van mijn schaamlippen zo lang ik me kan herinneren (pakweg, de puberteit) en door AAD heb ik de stap gezet om eindelijk, een afspraak te maken met dokter Hans. . Hij was super vriendelijk en zei dat de ingreep in zijn camper geen probleem was, ook volledig terugbetaald (in België op een parkeerplaats). Mijn geluk kon niet meer op, want ik was panisch voor een reactie à la "stel je niet aan, daar moet je mee leven". Gisteren (!) heb ik me laten opereren, onder volledige verdoving. Nu heb ik uiteraard nog wat last, maar het is allemaal een pak minder drastisch dan bij jou precies. Ik moet het twee dagen rustig aan doen en vooral veel liggen. Daarna zou het na een tweetal weken volledig terug in orde moeten zijn. Het is vooral een heel raar gevoel dat er precies een stuk schaamlip ontbreekt nu :)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook