This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Thea
Thea - 1 Item
hey hey . ik ben een geile meid die de heledag geil is kan het soms niet laten om me ff te vingeren en dan kom ik heerlijk klaar in mijn slipje die ruikt dan ook lekker aan het eind van de dag wil jij z'n lekker slipje /string mail me dan ff ik trek hem niet persoonlijk uit . (nare ervaring mee gehad) maar voor de rest is alles bespreekbaar . tegen kleine vergoeding krijg je er ook nog een paar geile foto van me kutje bij of wat jij wil .maak me gek! XX Thea-tjie
Thea
slippie
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Harry Prick
Harry Prick - bdsm
Wat ik daar eigenlijk een beetje mistte was dat er geen bdsm filmpje draaide. Maar dat is meer iets persoonlijks van me.. Daarintegen zijn er veel gloryhole’s en genoeg plekken om je te vermaken. Er zijn onder andere ligbanken, een sm kruis en een gyneacologen stoel aanwezig. Door de ruime opzet is er voor veel mensen tegelijk ruimte om te spelen of te seksen met elkaar. Al met al een echte aanrader!
AD
AD - Poppers
In mijn winkel verkoop ik al geruime tijd Poppers. Poppers hebben een bloeddruk verlagende en een spierontspannende werking. Door de verwijding van de bloedvaten voel je je zeer ontspannen. Het hart klopt vlugger en een warm gevoel stijgt op naar je hoofd. Je krijgt een blos op je gezicht, hals en borst. Het middel veroorzaakt ook een verslapping van de (gladde) spieren. Dat geldt ook voor de kringspier van de anus, waardoor penetratie gemakkelijker gaat. Het gevoel van het orgasme wordt verlengd, sterker en verheerlijk kan ik jullie uit eigen ervaring melden!
Carolien Katlego
Carolien Katlego - lengte speelt wél een rol
Wat ze ook zeggen: lengte speelt wél een rol. Toch moeten mannen zich minder zorgen maken dan ze nu al doen: hun penis is gemiddeld gezien inderdaad niet van de grootste, maar hij is wel groot genoeg om vrouwen met een kleine (geschoren) poes, zoals ik wat plezier te schenken!
Van Bafdonk
Van Bafdonk - Thea
Met dit meisje ben ik afgelopen zaterdag naar de bios geweest. Wij vinden het een hele mooie sexbios. Ten eerste is de uitbater erg vriendelijk bij binnenkomst en krijg je een bak koffie/thee aangeboden. Daarnaast staat er ook wel iets lekkers zoals dropjes, koekjes enz bij de ingang. Het is een schone en mooi opgezette sexbios, ik denk dat ik volgende week weer ga maar dan met een ander meisje.......

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook