This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Harimanna
Harimanna - 1 Item
Ik hou dus van mooie lingerie en elkaar verleiden. Maar ik houd vooral heel erg van sex en ben erg goed in het geven van massages. Gewone massages maar ook erotische. Ik ben vrijgezel en heb ook geen zin om kroegjes of discotheken af te moeten om iemand te vinden die sex wil hebben. Daarom mijn bericht hier. Als jij iemand bent die echt wil genieten dan stuur je me nu wel een bericht over mijn gedragen slipje!!!
Harimanna
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rob Flesh
Rob Flesh - zakenman
Een zakenman heeft een avontuurtje met z'n secretaresse in een hotel kamer. Na een vrij wilde middag valt de man in slaap en wordt vervolgens om 20.30 uur wakker. Geschrokken springt hij uit bed en geeft aan zijn secretaresse de opdracht zijn schoenen hardhandig buiten over het grasveld te wrijven. De secretaresse is enigszins verbaasd maar gaat aan de slag terwijl de man een douche neemt. Omstreeks 21.30 uur komt de man thuis en wordt daar niet al te hartelijk ontvangen door zijn vrouw. Nadat de man heeft uitgelegd dat hij rond de middag met z'n secretaresse naar een hotelkamer is gegaan om ze vervolgens even lekker te nemen is hij per ongeluk in slaap gevallen. De vrouw observeert haar man en zegt: Vuile Leugenaar, je bent weer eens gaan Golfen heh!
Johannes
Johannes - prostituee
Laatst vertelde een goede vriendin van mij dat ze overwoog haar man naar een prostituee te sturen. Sorry hoor, maar je man naar een prostituee sturen is volgens mij geen optie. Ik kan je verzekeren, als man, dat ik dat ook nooit in overweging zou nemen ! Geloof me, de enige reden is niet dat hij het erg vindt voor jou. Maar zou je, eerlijk, jezelf er in zijn positie goed bij voelen om bij een hoer aan je trekken te moeten komen? Ik zou me veel harder doodschamen dan jij, en niet om jou, of je probleem, maar om m'n eigenwaarde, dat je seks moet hebben met iemand die je er ten eerste voor moet betalen, en ten tweede, waar al zoveel mannen hebben opgezeten (sorry voor de brutale woordkeuze, maar het is wel zo)
Catrientje
Catrientje - mijn mening
Ik vind die gozer een scheefgerukte op dutroux lijkende dekzwabber! maar ja, dat is mijn mening...
Nadia Marcello
Nadia Marcello - Trio
De handen van Mark en mij gingen langs haar borsten, buikje, naar haar benen over haar poesje en weer naar boven. Toen ik mijn handen langs Vera’s hals, nek en door haar haar liet glijden, boog ik voorover en zoende ik haar. Haar lippen waren erg zacht en warm. Haar man kwam achter me staan en ik voelde zijn hand langs mijn billen glijden om vervolgens met twee vingers langs mijn schaamlippen te strijken. Ik hoorde haar zwaarder ademen dus nam ik aan dat hij precies hetzelfde bij haar deed op dat moment. We begonnen samen zwaarder te ademen, zeker toen ik voelde hoe hij met zijn vinger in me kwam. De vrouw kwam overeind zitten en zo hebben we nog even samen gezoend; dan zij twee samen, dan ik met hem en ik met haar. Ik vond het een memorabel avond.....
Elmer
Elmer - om mijn DONG te ruiken
Dag dames! Hierbij bied ik mijn gedragen ondergoed ook maar aan. Vind jij het ook zo geil om mijn DONG te ruiken? Koop dan snel mijn blauwe slipje! Ik bied het model slipje ook aan in de kleuren wit en lichtblauw. Ik verkoop ook mijn gedragen sokken en/of kousen. Ik lever snel en discreet. Heb je wensen of ideeën? Mail me dan snel :) ~ X ~

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook