This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Engelbertina
Engelbertina - 1 Item
Ik kom uit Deventer en alweer een paar uur vrijgezel. Nu ben ik niet perse op zoek naar een relatie maar zou het al heerlijk vinden om weer eens wat spanning in mijn leven te hebben en lekker te vrijen met iemand. Heb jij die behoefte ook en vind je het ook belangrijk dat het wel klikt tussen ons? Dan hoop ik dat je reageert. Mooie billen heb ik he?
Engelbertina
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Genevieve de Villeus
Genevieve de Villeus - ‘zwarte doos’
Als de zogenaamde ‘zwarte doos’ in een vliegtuig onverwoestbaar is, waarom maken ze het vliegtuig dan niet in dezelfde materialen?
Kees Trekface
Kees Trekface - Australian kiss
"Heb je ooit een Australian kiss gehad?" ("Nee, wat is dat?") "Net als een French kiss, maar dan down under…"
Notermans
Notermans - Te koop Dildo´s en Vibrators.
In zeer goede staat en goed functionerend. Voor veel genot. Gelieve te reageren overdag en ´s avonds via telefoon of e-mail. (ze zijn van mijn vrouw geweest maar die heeft ze nu niet meer nodig!)
Wiljan van Asseldonk
Wiljan van Asseldonk - schijtbak
Een vrouw in Amsterdam heeft een verstopt toilet. Ze belt de loodgieter en deze spreekt af om morgen langs te komen. Die morgen staat de loodgieter bij de vrouw voor de deur. De vrouw woont in een flat en de loodgieter is het adres vergeten maar hij denkt dat hij het nog weet. Dus hij drukt zonder na te denken een knopje in.Na 5 minuten komt er een vrouw boven uit het raam hangen en schreeuwt: "WAT MOT JE NOU MAN! WAT STAT JE AAN MIJN BEL TE TREKKEN, GODDOMME?" Zegt de loodgieter: "IK KOM VOOR DIE SCHIJTBAK VAN JE, DIE NIET WIL WERKEN." Waarop die vrouw antwoord: "KAREL, ER STAAT HIER EEN MAN VAN HET UWV VOOR JE!"
Lola Priebke
Lola Priebke - sexprobleem
Goedemorgen Mensen, Nou hier komt het dan,mijn probleem die ik nooit aan mensen vertel.. Ik ben getrouwd en erg gelukkig.. mijn man en ik zijn nu 6 jaar samen en 2 jaar getrouwd.Ons probleem is ik kan geen sex hebben,wij hebben nu al 3 jaar geen sex gehad,en voor hem is het tuurlijk niet leuk,hij denkt dat het aan hem ligt, maar dat is niet zo,het ligt aan mij. Ik heb altijd problemen gehad met sex,op 1 of andere manier wil mijn lichaam niet,is misschien raar om te zegen,maar ik heb een afschuw voor sex,al sinds mijn puberteit,hoe dat tot stand is gekomen weet ik niet. Het is raar maar ik zou kunnen leven onder sex,heb geen verlangens en word ook niet opgewonden. Mijn man heeft het erg moeilijk,uit elkaar wil hij niet,hij houd zoveel van me,en kan niet zonder mij!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook