This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Helma
Helma - 1 Item
Ik zoek een jongen of man die alleen sex wil en het liefst iemand die ook vriendschap erbij wil. Ik woon in Hengelo en ben al een tijd single en wil nu wel weer eens contact met een leuke jongen of man hebben. Je leeftijd is niet zo belangrijk als je maar wel lief en eerlijk bent tegenover jezelf! bestel mijn slipje, hij is al uit hoor.....
Helma
mooi slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rikke Holm Rasmussen
Rikke Holm Rasmussen - VRAAGJE
Als je een smurf wurgt, welke kleur krijgt hij dan?
Van Keulen
Van Keulen - betaald sexcontact
Hoi. Ik ben op zoek naar een jonge vrouw voor betaald sexcontact. Kom je voor de boodschappen of voor je studie geld tekort, reageer dan. Je kunt extra's verdienen voor extra service (lees anaal en pzc). Heb je een leuk voorstel, en een lekkere strakke FOEF, dan kun je een speciale bonus verdienen. Laat maar weten wat jij wilt doen.
Vloon
Vloon - eerwaarde
"Eerwaarde, ik heb in Zwitserland een gloednieuw en hypermodern epileer apparaat gekocht, het was niet goedkoop en ik zit dus over de wettelijke limiet. Ik zal er invoerrechten op moeten betalen. Kunt u mijn ladyshave niet verbergen in uw toog?" "Natuurlijk, " antwoordt de Pastoor, "maar ik moet u waarschuwen: ik kan niet liegen!" "Maar de douane zal u als priester niet verdenken en u doorlaten." zegt de dame, en ze geeft hem de ladyshave Aangekomen op Schiphol komen ze langs de douanepost en de douanier vraagt aan de priester:"Niets aan te geven?" "Wel..., " zegt de priester die niet kan liegen, "van mijn hoofd tot aan de gordel, heb ik niets aan te geven."De douanier vindt dit antwoord een beetje vreemd en vraagt door: "En onder de gordel?""Wel..., " zegt de priester, "daar bevindt zich een fantastisch apparaat bestemd voor vrouwen, dat nog nooit is gebruikt!"De douanier barst in lachen uit en roept: "Dat is een goede eerwaarde! Volgende!!!"
Nancy Pattion
Nancy Pattion - sexprobleem
Mijn man ik en ik hebben afgesproken dat hij voor de sex naar een prostituee mag,ik heb daar geen problemen mee! omdat ik de druk er af wil hebben voor hem,hij is en blijft en man die deze behoefteens nodig heeft,en ik wil hem die wel geven maar ik kan het niet.Ik stelde het voor aan hem,en eerst zei hij heel hard nee,omdat hij dat erg vind voor mij,maar ik heb er geen problemen mee,zolang hij maar aan een paar regels houd.. niet zoenen,niet oraal bevredigen,trouwring om houden,veilig,en ik wil weten wanneer hij gaat. Ik schaam me zo diep hier voor,hoe kan een vrouw het nu goed vinden dat haar man naar de hoeren gaat?? ik heb er echt geen problemen mee,is dat raar? wat vinden jullie hier van?? verklaren jullie mij voor gek??
victor
victor - AAD is egoïstisch
Hij wil seks met je wanneer dat hem uitkomt, doet nooit iets om jou in the mood te krijgen en als hij klaargekomen is, is de hele vrijpartij eigenlijk ook wel afgelopen. Je kunt je niet eens meer herinneren wanneer je voor het laatst klaargekomen bent. Vertel hem waar je mee zit en dat je eigenlijk nooit klaarkomt. Laat hem merken dat je not amused bent als hij zichzelf op probeert te dringen, maar dat je het fijn vindt als hij begint met wat kusjes. Laat hem ook zien waar jouw gevoelige plekjes zitten en kijk wat hij met deze informatie doet. Als hij nog steeds niet verandert zal hij waarschijnlijk altijd egoïstisch blijven tussen de lakens...

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook