This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ardell
Ardell - 1 Item
Na best een lange relatie ben ik weer vrijgezel maar ik vind dat eigenlijk niks. Natuurlijk hoop ik ergens dat ik hier dan die leuke vent tegenkom maar het zou al zo fijn zijn als ik weer eens kon genieten met iemand samen. Ik hou niet van vluggertjes maar wil echt samen genieten en er de tijd voor nemen. Wil jij dit ook? Bestel gewoon een slipje van me en ik zal je contacteren!
Ardell
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Annelies van der Pies
Annelies van der Pies - Marc
Toen ik laatst bezig was om de benen en voeten van Mark te masseren, was zijn vrouw bij zijn hoofd. Ik zag Vera voorover buigen en haar lippen raakten de zijne. Ze zoenden erg liefdevol en het was erg mooi om te zien hoeveel ze van elkaar genoten en hoe gek ze op elkaar waren. We masseerden nog even door en daarna nam Vera de plek van Mark in op de tafel. Moeten jullie eens raden wat er toen gebeurde....mmmm
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - AADj is voorspelbaar
Elke keer als jullie seks hebben is dat in de slaapkamer, vlak na GTST en in missionarispositie. Er is dus een duidelijke routine in jullie seksleven en de sleur zit er nogal in. Bekijk het van de positieve kant: jullie hebben tenminste nog wel seks! Ga een beetje variëren en trek hem eens de badkamer in om samen te douchen ’s ochtends. Of begin hem opeens heftig te zoenen tijdens het koken, zodat hij helemaal opgewonden wordt. Fantaseer ook eens samen over plekken waar jullie het zouden willen doen of standjes die jullie willen proberen. Maak de fantasieën ook waar!
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem)
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem) - vorsichtigen Bewegungen
Es gibt natürlich keine allgemein gültige Regel, wie schnell Du die Bewegungen ausführen sollst, aber am Besten ist es natürlich, wenn Du mit ganz langsamen und vorsichtigen Bewegungen anfängst und wenn Du merkst, dass die Erregung bei Deinem Freund steigt, dass Tempo erhöhst. Achte aber darauf, ob Dein Freund so schnelle Bewegungen mag und onaniere langsamer, wenn dem nicht so ist!
Notermans
Notermans - seksuologen
Ook ik heb seksuologen bezocht (Waldinger / Leijenburg ziekenhuis), heb antidepressiva geslikt voor de bijwerking tegen klaarkomen, dat geven seksuologen je namelijk en men weet nog zo weinig over het probleem snel klaarkomen. ik heb zelf meegedaan met een experimenteel medicijn (onderzoek VUmc), ben echt waar het hele lijstje afgegaan. Ik heb dat probleem (en dus samen), maar ik vind het oneerlijk dat zij daardoor niet aan haar trekken komt, en ook ben ik oprecht bang dat zij er een minnaar buiten de deur op na gaat houden; en dan ben ik er op den duur zeker kwijt. Wat moet ik nou toch doen?
Elmer
Elmer - Kebab!
Wat voor geluid maakt een Turk die van een flatgebouw afspringt? Kebab!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook