This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Carleigh
Carleigh - 1 Item
Hoi happy snifters! Ik zoek dus ook een jongen of man die alleen sex wil en het liefst iemand die ook vriendschap erbij wil. Ik woon in Bilthovenen ben al een tijd single en wil nu wel weer eens contact met een leuke jongen of man hebben. Je leeftijd is niet belangrijk en het maakt niet uit of je lief en/of eerlijk bent. Het enige dat ik echt belangrijk vind is dat je een grote TAMP hebt!!! contacteer mij via mijn slipje...
Carleigh
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Assie van Veen
Assie van Veen - Roze uitgedoste Flamingo homo's...
HEY! Homoseksualiteit lijkt WEL in de natuur voor te komen. Vooral bij sociale dieren soorten lijkt dit gedrag veel voor te komen ( biseksualiteit ), en ook de geschiedenis, van india, Griekenland tot Japan. De mensheid ging in de geschiedenis zelfs zeer tolerant om met Homoseksualiteit ( de kerk even daar gelaten ). Homoseksualiteit is naar MIJN mening dus niet altijd een hormonaal disbalans ( Misschien soms ook wel ) Wie heeft er nou belang bij een stel Roze uitgedoste Flamingo homo's?
Serena
Serena - als het gaat om seks
Tja, als mijn man dus zou weten dat ik hier mijn gedragen slipjes verkoop zou hij er niet blij mee zijn, dan is het misschien wel einde relatie. Misschien doet hij trouwens wel hetzelfde, ik zou het prima vinden. Maar hij staat er niet voor open. Als ik die indruk zou hebben, zou ik tegen hem zeggen, probeer het. We doen wel een heleboel leuke dingen samen, vakanties, naar de sexbios… Maar die persoonlijke aandacht als het gaat om seks, die is er niet meer!
Carlos
Carlos - clitoraal en vaginaal
yep, seksuoloog bezocht, gewone psych, medicatie, testmedicatie, voorbinddildo, en dan heb je zo'n beetje alles wel gehad. En mijn vrouw is alleen tevreden met het klaarkomen door neuken. Zo'n een van clitoraal en vaginaal klaarkom meisje; heerlijk hoor, maar het spul moet wel werken :-) Je merkt nu dar er weer een boost nodig is, omdat seksen zich nu verplaatst naar 1 x per maand of 6 weken, m.a.w. de zin is eruit.
Luc Coolman
Luc Coolman - dame
Een dame komt per vliegtuig terug van vakantie in Zwitserland. Ze zit naast een priester. Tijdens de vlucht geraken ze aan de praat en zo komt het dat ze de Pastoor om een speciale dienst vraagt. Het was een dienst die de Pastoor graag zou doen maar niet mocht van zijn geloof! Jammer dat ik er niet bij was.....
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - AAD komt te snel klaar
Jullie komen voor jouw gevoel net lekker op gang en BAM: hij heeft z’n hoogtepunt al bereikt. Gaaaap! Voor jou is het natuurlijk niet zo fijn op deze manier, maar hij kan er niks aan doen. Je kunt dit oplossen door het bijvoorbeeld met condoom te doen. Op deze manier voelt hij er net iets minder van en komt hij dus ook minder snel klaar! Als dit ook niet helpt kun je zorgen dat jij al aan je trekken komt tijdens het voorspel. Maak dus uitgebreid gebruik van het voorspel en vertel hem wat je lekker vindt. Zo duurt de seks toch nog lang en kom jij ook klaar!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook